(FOTO) MSEUŠ Travnik ispraća 65. generaciju maturanata

Budući da je informacija o dopuštanju organizovanja maturskih večeri stigla jako kasno, jer su maturanti već položili maturske i završne ispite sa 7. Junom, Mješovita srednja ekonomsko-ugostiteljska škola Travnik neće organizovati maturalnu zabavu i defile.

 Ove godine 65. Generaciju maturanata čine:

–          21 ekonomski tehničar, odličan uspjeh i primjerno vladanje u svim godinama školovanja postigli su Ambra Durmišević, Amila Muslimović, Maida Muratović, Ilhana Dedić i Larisa Srklarović.

–          18 komercijalnih tehničara; odličan uspjeh i primjerno vladanjeu svim godinama školovanja postigla je Edina Tahirović

–          22 hotelsko-turističkih tehničara, odličan uspjeh i primjerno vladanje u svim godinama školovanja postigli su Lejla Čakić i  Karla Bilić

–          15 frizera-vlasuljara,  odličan uspjeh i primjerno vladanje u svim godinama školovanja postigla je Sifeta Malanović.

Dakle, 9 učenika je postiglo odličan uspjeh i primjerno vladanje u svim godinama školovanja, te su i oslobođeni polaganja maturskog ispita.

Među odličnim učenicima  su i dvije učenice generacije koji su u svim godinama školovanja iz svih predmeta imali odličan uspjeh: Ambra Durmišević  i Karla Bilić.

Za svih 9 učenika je osim priznanja/pohvala za odličan uspjeh i primjerno vladanje obezbjeđene knjige sa posvetom, a za učenice generacije plakete rađene u bakru.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU