(FOTO) Obilježen 16. Dan zdravlja i zaštite na radu u ArcelorMittal Zenica

Već 16-tu godinu zaredom, ArcelorMittal Zenica svakog 28. aprila obilježava Svjetski dan zdravlja i zaštite na radu. Svakodnevnim naporima se zalažu za poboljšanja u ovom području s ciljem postizanja nula povreda na radu.

Ovim povodom, menadžment Kompanije i Sindikat su uručili nagrade za 100 zaposlenika iz različitih departmenata, a koji su značajno doprinjeli zdravlju i zaštiti na radu.

Sve u životu se može na neki način nadoknaditi, osim zdravlja. Zato na prvo mjesto stavljam zdravlje i zaštitu na radu, privatno i profesionalno. Svaki trenutak i trud posvećujem poboljšanju naših performansi ZiZ. Moramo se podsjećati svaki dan da je krajnji cilj svakog od nas vratiti se kući svojim najmilijima živi i zdravi“, Nikhil Mehta, generalni direktor. Čuvaj se!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]