(FOTO) Održana sjednica Ocjenjivačkog suda/Žirija “Izbor najboljeg sportiste SBK za 2021. godinu”

U prostorijama Sportskog saveza SBK/KSB održana je 1. sjednica Ocjenjivačkog suda/Žirija “Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu “.

Ocjenjivački sud/Žiri u sastavu Vlatko Glavaš, predsjednik, Elizabeta Križanac, potpredsjednik, i članovi Nusret Baručija, Almedin Kolonić, Anto Žunjić, Edhem Ekmeščić i Ervin Prosjanović razmatrao je 118 nominacija u 22 kategorija što govori o teškom zadatku članova Ocjenjivačkog suda/Žirija posebno u uslovima pandemije izazvane virusom Covid 19 zbog čega su otežani uslovi za odvijanje trenažnog procesa održavanja i organizacija sportskih događaja u ekipnim i pojedinačnim takmičenjima.

Radeći u otežanim uslovima svaki sportski rezultat i uspjeh ima dodatnu vrijednost i težinu i zbog toga Ocjenjivački sud/Žiri imao još veću odgovornost i zadatak pred sobom.

Prijedlog Ocjenivačkog suda/Žirija razmotrit će Upravni odbor Sporskog saveza SBK/KSB na sjednici zakazanoj za četvrtak. 3. februara 2022. godine a konačnu odluku o najboljim među najboljim sportistima, sportskim ekipama i radncima SBK/KSB donijet će Organizacioni odbor “Izbora najboljeg sportiste Kantona za 2021. godinu”.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU