(FOTO) Podravka predstavila nove proizvode na Mostarskome sajmu

Spojem tradicije i inovacija Podravka je osvojila srca posjetitelja ovogodišnjeg 23. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru na svom dobro poznatom, ali potpuno novom i moderno dizajniranom izložbenom prostoru u Paviljonu 1.

Podravka je svoj nastup obilježila je novitetima: O plant biljni napitcima, Dolcela HI protein proizvodima, te novima Fant mješavinama. Na izložbenom prostoru Podravke i ove godine u posjetitelji mogu degustiratii najukusnije delicije koje pripremaju Podravkini gastro promotori. Izložbeni prostor posvećen je korporativnoj kampanji „Kad biraš po svom“ i aktualnoj nagradnoj igri „Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje!“.

Tijekom 23. Mostarskog sajma, u suradnji sa Hercegovkom, prirodnom izvorskom vodom i Dolcelom, Podravka je podržala predavanje: Personalizirana prehrana – kako biti zdrav i uživati u hrani. Sudionici predavanja su bili Nevena Pandža, mag. nutr., Nevena Ćorić, mag.preh.teh.spec.nutr., Slaven Vico, fitness trener i Mišel Tokić, kuhar Podravke.

Mostarski sajam – najposjećenija i najvažnija manifestacija u regiji od 5. do 9. travnja na prostoru Slobodne zone Hercegovine, nakon dvije godine pandemije i nestrpljivog iščekivanja okupila je gospodarstvenike iz zemlje, regije i šire. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Mađarska, kojoj je ovo drugo partnerstvo na Mostarskom sajmu koja se predstavila sa svojih 30 izlagača.
Podravka zauzima jedno od najznačajnijih mjesta u gospodarstvu BiH, ali i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, što se tradicionalno potvrđuje i na svim sajamskim priredbama, posebice na Sajmu gospodarstva u Mostaru. To je jasan pokazatelj da potrošači prepoznaju kompaniju kao domaću i ostaju vjerni njezinim proizvodima svih ovih godina. Svoju vezu s potrošačima u BiH Podravka brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte. Potpora potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU