Foto/ Šta se dešavalo sinoć na Čengić Vili? Dvojica muškaraca pretukla mladića, oštetili i automobil

Sinoć se u sarajevskom naselju Čengić Vila odvijala prava drama.

Naime, oko 20:25 sati u ulici Gradačačka dvije osobe su fizički napale muškarca nanijevši mu lakše tjelesne povrede.

Osim toga, oštetili su putničko vozilo “Fiat Punto”.

Nedugo zatim, samo sat vremena kasnije, dvojac je uhapšen i predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode.

Dana 07.08.2022. godine u 21:30 sati u ulici Gradačačka, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici PU Novi Grad lišili su slobode lica: E. P., rođen 1989. godine u Sarajevu i D. P., rođen 1991. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela iz člana 362. stav 2. i člana 293. stav 1. KZ F BiH (Nasilničko pinašanje i Oštećenje tuđe stvari).

Isti su pomenutog dana u 20:25 sati, u navedenoj ulici, licu M. A. iz Sarajeva nanijeli lakše tjelesne povrede kosntatovane od strane ljekara u UKC u Sarajevu i oštetili putničko motorno vozilo marke “Fiat Punto”, vlasništvo A. A. iz Sarajeva.

O pomenutom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo“, navedeno je u izvještaju MUP-a.

Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licima.

I danas u poslijepodnevnim satima vidljivi su tragovi masovne tučnjave.

Za jedan automobil još uvijek je zavezana policijska traka, a na betonu se mogu vidjeti mrlje koje asociraju na tragove krvi.

sarajevskasehara.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU