(FOTO) U Bijeljini otvorena 16. po redu Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa

Kompanija Hifa Oil, najuspješniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni iHercegovini, otvorila je danas u Bijeljini svoju 16. po redu benzinsku pumpu. I ovaj maloprodajni objekat posjeduje sve prateće sadržajeu skladu sa standardima Hifa Oil – Euro Oil brenda, kao i Isomax – gorivo visokih performansi za dizel i benzinske motore.

Uz vrhunsku uslugu, maloprodajni objekat nudi i kafu “TO GO”, besplatnu Wi-Fi mrežu, kao i Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.Nova benzinska pumpa u Bijeljini nalazi se na adresi Filipa Višnjića 211.


«Hifa Oil nastavlja sa razvojem i investicijama. Prošle sedmice smo otvorili benzinsku pumpu u Brčkom, a danas smo sa našim novim maloprodajnim objektom u Bijeljini. Svoje prisustvo u ovom gradu ćemo uskoro pojačati sa još jednom benzinskom pumpom. U periodu koji je pred nama planiramo otvoriti još nekoliko benzinskih pumpi u Sarajevu i Hercegovini, kao i u Crnoj Gori. Naši primarni ciljevi ove godine su dalje širenje maloprodajne mreže i jačanje brenda Isomax u saradnji sa partnerima širom Bosne i Hercegovine i regije», poručio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Hifa Oil sa svojim maloprodajnim objektima trenutno je prisutna u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom, Živinicama, Brčkom, Bijeljini, kao i u Crnoj Gori, odnosno Podgorici.

Energija koja pokreće!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU