6.6 C
Sarajevo
Srijeda, 7 prosinca, 2022

(FOTO) Uskoro u Sarajevu regionalna konferencija ”Sfera 2022: Otvori u građevinarstvu”

Sarajevo će i ove godine biti domaćin XII po redu regionalne naučno stručne konferencije iz domene građevinarstva i arhitekture.

”Sfera 2022: Otvori u građevinarstvu” naziv je konferencije koja će se održati 4. i 5.10.2022. u Hotelu Hills. Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne putem linka: https://2022.otvori.sfera.ba/online-registracija/

Konferencija se sastoji iz dva dijela, sajamskog i naučnog. Sponzori i partneri konferencije su tržišni lideri kada su u pitanju otvori u građevinarstvu, te će putem prezentacija i izložbenih štandova ukazati na novitete i sisteme koji doprinose razvoju sektora otvora u građevinarstvu.

Generalni sponzor je kompanija Feal d.o.o.

Sponzori su: AlumilYuIndustry A.D. Profine BH d.o.o.,Tkk, Sika BH d.o.o.,Deceuninck d.o.o., Kovinoplastika d.o.o., T&B Investment d.o.o.

Partneri, izlagači i prijatelji: Kristal d.o.o.,Emerus d.o.o., Velux d.o.o., Men d.o.o., Ytong BH d.o.o., Tuyap – International Trade Fair,Euroroal d.o.o., Schachermayer d.o.o.,GeoINOVA d.o.o., Vbh d.o.o., Gealan d.o.o., Pressglass d.o.o., ReynaersAluminium, Aluplast d.o.o.

I ova konferencija će ugostiti regionalne stručnjake, vrhunske arhitekte i biroe, te govornike koji će tokom dva dana prezentirati projekte, inovacije i trendove, a sve predavače pogledajte na linku: https://2022.otvori.sfera.ba/predavaci/

  Premijer SBK čestitao Međunarodni praznik rada

Drugog dana konferencije bit će održana i panel diskusija o temi konferencije, a zaključci koji će biti doneseni bit će poslati vladinim institucijama na razmatranje, te će isti biti začetak zajedničke saradnje Univerziteta i privrednog sektora u cilju poboljšanja edukacije kadra i struke.

Cilj organizatora osim konferencijskog i edukativnog dijela je i osigurati učesnicima kvalitetan ambijent za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija, a sve u cilju unapređenja poslova.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Mašinskim fakultetom Zenica, Građevinskim fakultetom Univerziteta ”Džemal Bijedić” Mostar, Arhtektonskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, TÜV NORD Adriatic d.o.o., ift Hrvatska d.o.o. Zagreb, a u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU