(FOTO/VIDEO) Partner mikrokreditna fondacija/ Danas svečano otvorena poslovnica u Busovači

Partner mikrokreditna fondacija  danas je upriličila svečano otvoranje svoje poslovnice u Busovači, koja se nalazi na adresi Branitelja domovine broj 7.

Svečanom otvaranju 69. po redu terenskog ureda, kojim će se u ovoj regiji unaprijediti usluge mikrokreditiranja, osim radnika Partner MKF prisustvovali su, poslovni partneri, brojni klijenti i građani.

Otvaranjem poslovnice u Busovači, Partner otvara vrata svima koji žele da budu dio naše porodice i iskoriste mogućnost finasiranja mjera energijske efikasnosti, poboljšaju kvalitet života i unaprijede svoje poslovanje“ – izjavio je gospodin Senad Sinanović, direktor Partner MKF.

Partner mikrokreditna fondacija više od 20 godina uspješno pruža usluge mikrokreditiranja, podržava mikro preduzetnike, promoviše učešće žena u biznisu i nude lakši pristup finansijskim uslugama u ruralnim područjima.

Na teritoriji cijele BiH, uslugom na pragu, Partner pruža kvalitetne proizvode i tehničku pomoć, pomaže rast životnog standarda, povećava zaposlenost podstičući prelazak na tržišnu ekonomiju, a kreditne aktivnosti su započeli 1997. godine, uz podršku Mercy Corps.

Kroz svoje djelovanje, dokazali su da je mikrofinansiranje jedan od pokretača ekonomije u Bosni i Hercegovini, a uz pomoć svojih mikrokredita, omogućili su da se ostvare poslovne ideje njihovih brojnih klijenata.

Partner MKF je lider u finansiranju mjera energijske efikasnosti, koje doprinose smanjenju emisije CO2 iuštedi energije na stambenim i poslovnim objektima. U saradnji sa međunarodnim agencijama, omogućila je korištenje finansijskih sredstava uz povrat za klijente od 10% do 20% na visinu investicije uloženu u EE mjere. 

Partner MKF ima blizu 300 zaposlenih koji rade u 69 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Više o Partneru možete potražiti na našoj web stranici www.partner.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU