17.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 1 lipnja, 2023

(FOTO/VIDEO) Partner mikrokreditna fondacija/ Danas svečano otvorena poslovnica u Busovači

Partner mikrokreditna fondacija  danas je upriličila svečano otvoranje svoje poslovnice u Busovači, koja se nalazi na adresi Branitelja domovine broj 7.

Svečanom otvaranju 69. po redu terenskog ureda, kojim će se u ovoj regiji unaprijediti usluge mikrokreditiranja, osim radnika Partner MKF prisustvovali su, poslovni partneri, brojni klijenti i građani.

Otvaranjem poslovnice u Busovači, Partner otvara vrata svima koji žele da budu dio naše porodice i iskoriste mogućnost finasiranja mjera energijske efikasnosti, poboljšaju kvalitet života i unaprijede svoje poslovanje“ – izjavio je gospodin Senad Sinanović, direktor Partner MKF.

Partner mikrokreditna fondacija više od 20 godina uspješno pruža usluge mikrokreditiranja, podržava mikro preduzetnike, promoviše učešće žena u biznisu i nude lakši pristup finansijskim uslugama u ruralnim područjima.

Na teritoriji cijele BiH, uslugom na pragu, Partner pruža kvalitetne proizvode i tehničku pomoć, pomaže rast životnog standarda, povećava zaposlenost podstičući prelazak na tržišnu ekonomiju, a kreditne aktivnosti su započeli 1997. godine, uz podršku Mercy Corps.

Kroz svoje djelovanje, dokazali su da je mikrofinansiranje jedan od pokretača ekonomije u Bosni i Hercegovini, a uz pomoć svojih mikrokredita, omogućili su da se ostvare poslovne ideje njihovih brojnih klijenata.

Partner MKF je lider u finansiranju mjera energijske efikasnosti, koje doprinose smanjenju emisije CO2 iuštedi energije na stambenim i poslovnim objektima. U saradnji sa međunarodnim agencijama, omogućila je korištenje finansijskih sredstava uz povrat za klijente od 10% do 20% na visinu investicije uloženu u EE mjere. 

Partner MKF ima blizu 300 zaposlenih koji rade u 69 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Više o Partneru možete potražiti na našoj web stranici www.partner.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU