FSS odgovorio Vidiću: Zašto sad?

Legendarni nogometaš Nemanja Vidić prije nekoliko dana dao je izjavu kojom je obrušio javnost, a vezana je uz plaće stručnog stožera i trenera Vladimira Stokovića Pixija.

Na istu temu oglasio se i predsjednik Sindikata nogometaša Mirko Poledica.

– Stari Latini kažu: “Ignoratia iuris nocet- nepoznavanje zakona škodi”, a sličan model mogao bi se primijeniti i na govore dvojice saborskih zastupnika prethodnih dana, stoji u novom priopćenju Nogometnog saveza Srbije.

– Doduše, jedan od njih se nikada nije ni pojavio na sjednicama, a predstavlja Ubsko jedinstvo. Samo što se ovoga puta radi o nepoznavanju financijskih izvješća i računovodstvenih okvira, čime ste pokušali obmanuti javnost, ističu iz FSS-a.

Nadalje, FSS navodi kako je za rad i uspjeh potrebno znanje, a ne puko dezinformiranje javnosti.

– Uz dužno poštovanje sportskim uspjesima i imidžu, ali za to je potrebno znanje stečeno školovanjem ili, ako ništa drugo, angažiranjem stručnjaka iz ove oblasti, a ne puko dezinformiranje javnosti putem društvenih mreža i tabloida.

– Uz sve to, ždrijeb za Europski parlament u kojem Srbija sudjeluje prvi put nakon 24 godine kao samostalna država i baci sjenu na uspjeh, a kruna su izjave usred predizbornu kampanju i pokušaje politizacije svega s njihove strane, kako bi dobili nešto medijskog prostora.

Čemu sad te teme, treba se zapitati javnost.

Gdje je bio gospodin Nemanja Vidić 2021. godine u ožujku i zašto, kao ugledno nogometno ime, nije postavio pitanje – zašto i koliko FŠ izdvaja sredstva za angažiranje stručnjaka iz, kako snishodljivo tvrdi, Kine i Japana.

Mjesto ovih rasprava je isključivo sjednica Skupštine FŠ koja će, kao i prethodne, biti otvorena za javnost i na kojoj možete pokazati svoje financijsko-računovodstveno znanje. Naravno, ako se uopće udostojite doći na Skupštinu, jer podsjetit ćemo da gospodin Vidić tamo nikada nije bio.

Do tada ostanite zdravi i uživajte barem u trećem uspjehu A reprezentacije Srbije u posljednje dvije godine, kao i večerašnjem remiju.

– Srdačan pozdrav gospodinu Nemanji Vidiću i njegovom savjetniku i uvaženom sportskom djelatniku gospodinu Mirku Poledici, zaključuju iz FSS-a.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU