Fudbaleri Borca na pripremama u Sloveniji

Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su na finalni dio priprema u Sloveniju. Ekspedicija crveno–plavih jutros se zaputila u Bled gdje će boravitit do 30. juna

Trener Borca Marko Maksimović u Sloveniju je poveo 32 igrača, a na njegovom spisku su: Bojan Pavlović, Nikola Lakić, Nikola Ćetković, Luka Damjanović, Stojan Vranješ, Goran Zakarić, Donald Mols, Jovo Lukić, Dejan Uzelac, Dino Ćorić, Marko Jovanović, Dejan Meleg, Đorđe Ćosić, Panajotis Moraitis, Siniša Dujaković, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Almedin Ziljkić, Dejan Bosančić, David Čavić, Đorđe Milojević, Amar Begić, Enver Kulašin, Milan Vušurović, Filip Račić, Branko Šević, Amar Tahrić, Marko Kujundžić, Boro Erić, Dejan Javorac, Savo Sušić i Bojan Marković, saopćeno je iz kluba.

Prvak BiH će u Sloveniji odigrati dvije prijateljske utakmice – 22. juna protiv Nefčija (Azerbejdžan) i 29. juna protiv Olimpije (Slovenija).

– Očekuje nas dosta posla. Želimo maksimalno da se spremimo za predstojeću sezonu. Nadgradićemo ono što smo postavili kao temelj, bićemo agresivni, igraćemo sa puno energije i trčanja, uostalom već ste vidjeli kako je to izgledalo u drugom dijelu sezone i to je dalo rezultate. Planiramo još da se pojačamo, a kroz ove dvije utakmice ćemo provjeriti gdje smo pred izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona i početak šampionata – rekao je pred put trener Borca Marko Maksimović.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU