Gradonačelnik Kasumović naložio da se sportskim klubovima omogući održavanje trenažnog procesa u “Areni”

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović naložio je Javnom preduzeću za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica da omogući održavanje trenažnog procesa, održavanje takmičenja i manifestacija sportskim klubovima u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” i tako riješio problem sa kojim su se našli sportski kolektivi na području grada.

Naložio sam preduzeću da odmah obavijesti klubove da mogu nastaviti sa svojim aktivnostima u “Areni”, a svakako da ćemo i u narednom Budžetu spriječiti da klubovi dođu u ovakvu situaciju. Osim trenažnog procesa u “Areni”, Gradska uprava Zenica planira i na drugi način pomoći sportske klubove“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

I na ovaj način Gradska uprava Zenica na čelu sa gradonačelnikom Kasumovićem pokazala je maksimalnu opredijeljenost da pomogne sport u Zenici, što je nesporno činila i u proteklom periodu.

The post Gradonačelnik Kasumović naložio da se sportskim klubovima omogući održavanje trenažnog procesa u “Areni” appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU