Gradonačelnik Kasumović ugostio predsjednika Zelenog polumjeseca

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je danas u posjetu predsjednika Zelenog polumjeseca Zeničko-dobojskog kantona i Zenice Ibrahima Hadžimuhovića.

gradonačelnik kasumović ugostio predsjednika zelenog polumjeseca
gradonačelnik kasumović ugostio predsjednika zelenog polumjeseca

Predsjednik Zelenog polumjeseca je informisao gradonačelnika Kasumovića o dosadašnjim aktivnostima i projektima ove organizacije.

Naglasio je da su aktivnosti uglavnom usmjerene na područje grada Zenica te da su u fokusu podrške Gradska narodna kuhinja Zenica, stara i iznemogla lica, kao i bolesna djeca.

Gradonačelnik Fuad Kasumović pozdravio je aktivnosti Zelenog polumjeseca koje su poduzete s ciljem pomoći socijalno osjetljivim kategorijama stanovništva.

Zeleni polumjesec je društveno odgovorna humanitarna organizacija. Gradska uprava Zenica na čelu sa mnom podržava aktivnosti organizacija koje svojim radom doprinose društvenoj zajednici u bilo kojem smislu. Vaša organizacija radi izvanredne humanitarne akcije. Raduje me što još postoje takve organizacije koje su spremne pružiti podršku ljudima u nevolji“, rekao je gradonačelnik Fuad Kasumović.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU