Gradsko vijeće Zenica u petak razmatra Prijedlog Budžeta Grada Zenica za 2024. godinu

Gradsko vijeće Zenica će u petak, 29. decembra s početkom u 10:00 sati održati 40. sjednicu.

Prema predloženom dnevnom redu predviđeno je razmatranje 10 tačaka među kojima su Prijedlog Budžeta Grada Zenica za 2024. godinu uz Prijedlog Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Zenica za 2024. godinu, zatim Prijedlog Odluke o povjeravanju poslovnih prostora i objekata na upravljanje i korištenje JU „Dom zdravlja“ Zenica te Nacrt Programa rada Gradskog vijeća Zenica za period 01.01. – 31.12.2024. godine.

Vijećnici će se također izjasniti o Prijedlogu Strategije razvoja Grada Zenica za period 2024. – 2027. godine, Planu korištenja javnih površina na području Grada Zenica za 2024. godinu, kao i Prijedlogu Rješenja o prestanku mandata predsjednika Savjeta MZ Nemila, dodjeli mandata člana Savjeta i dodjeli mandata predsjednika Savjeta MZ Nemila.

Na dnevnom redu ove sjednice je i Prijedlog Rješenja o formiranju radne grupe za izradu plana prevencije nasilja u porodici i nasilja nad ženama i zaključivanje protokola o međusobnoj saradnji relevantnih subjekata na prevenciji, zaštiti i borbi protiv nasilja u porodici i nasilja nad ženama na području Grada Zenica.

The post Gradsko vijeće Zenica u petak razmatra Prijedlog Budžeta Grada Zenica za 2024. godinu appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU