Grupa Dalmatino oduševila publiku u Vitezu

U petak navečer u Gradskoj dvorani u Vitezu održan je veliki Uskrsni koncert grupe Dalmatino u organizaciji portala Vitez.info i TNTportal.ba.

Vitez je bio domaćin spektakularnog Uskrsnog koncerta koji je održala hrvatska glazbena grupa Dalmatino. U prekrasnom ambijentu Viteške dvorane, publika je uživala u nezaboravnoj glazbenoj večeri, obilježenoj harmonijom, energijom i neizmjernim talentom izvođača.

Grupa Dalmatino, prepoznatljiva po svojoj autentičnoj interpretaciji dalmatinske glazbe, oduševila je prisutne izvedbom svojih najvećih hitova, uključujući “Vilo moja”, “Tiho dolaziš”, “Zvizda danica” i mnoge druge. Njihov izuzetan vokalni i instrumentalni talent osvojio je srca svih prisutnih te stvorio atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Organizatori su se potrudili osigurati nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, pružajući vrhunsku produkciju i sigurno okruženje.

Uskrsni koncert grupe Dalmatino u Vitezu predstavljao je istinski glazbeni događaj koji je spojio ljubitelje dobre glazbe i kulture. Ova večer ostaje trajna uspomena u srcima svih koji su bili dio nje.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU