Hajduk danas slavi 113. rođendan: Za navijače pripremili posebno iznenađenje

Na današnji dan, prije točno 113 godina, četvorica splitskih studenata su osnovala Hajduk.

Vjekoslav Ivanišević, Fabijan Kaliterna, Lucijan Stella i Ivan Šakić vjerojatno nisu mogli ni zamisliti što su pokrenuli, da su stvorili simbol Splita i Dalmacije te klub koji se strastveno prati diljem Hrvatske, Europe i svijeta.

Mnoštvo se trofeja osvojilo u 113 godina, a povratkom Lovre Kalinića pa Marka Livaje pokrenula se ogromna energija. Stvoreni su temelji za šampionsku momčad koja bi ove sezone mogla prekinuti dugogodišnji post.

Nakon što su dvije godine zaredom osvojili Kup, navijačka vojska vjeruje da je došlo vrijeme za titulu. To osnažuje i činjenica da su Bijeli, nakon 19 godina, osvojili naslov jesenskog prvaka.

Povratak Nikole Kalinića i Ivana Perišića, pa i potpis Josipa Brekala samo su dolili vatru na rasplamsalu euforiju, no da bi se hajdukovci u proljeće okitili titulom prvaka trebat će još puno toga pokazati i odigrati na terenu. Do kraja je ostalo još 14 kola, a već u subotu čeka ih ispit u Kranjčevićevoj kod Rudeša.

Hajduk pokrenuo novu web trgovinu

Dodajmo kako je splitski klub za 113. rođendan odlučio navijače počastiti novom, poboljšanom platformom klupske web trgovine koji donosi popriličan novac u klupski budžet.

Nova web trogovina bi trebala biti brža, jednostavnija, a što je još važnije i stabilnija jer se stranica često “rušila” zbog navale velikog broja navijača.

Tom prigodom iz kluba pripremili su razne akcije iznenađenja za navijače, ali i besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Hrvatske.

Objava Hajduk danas slavi 113. rođendan: Za navijače pripremili posebno iznenađenje pojavila se prvi puta na Vitez.info.

IZVOR: www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU