Hanga je izrazio očekivanja uoči derbija: Zato sam potpisao za Zvezdu

U četvrtak se igra prvi vječiti derbi u Euroligi, a domaćin je Partizan. Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč.

– Jako smo uzbuđeni zbog nadolazeće utakmice, pripremamo se za nju, tim više što imamo izjednačene derbi utakmice. Oba dvoboja su nam jako bitna, ali naša situacija je, ne mogu reći komplicirana, ali prošlih dana smo prošli kroz promjene. Sada se pokušavamo prilagoditi novom treneru i sustavu, imamo malo vremena za to, a malo vremena za neke velike promjene. Sada radimo na nekim stvarima u obrani i napadu, nadam se da možemo pobijediti, On je rekao Hanga.

Upitan je i za komentar razlika između sadašnjeg i bivšeg trenera.

– Imao sam puno trenera u karijeri i svaki je drugačiji. Svatko ima drugačiji karakter i zahtjeve. Za oba trenera najvažnije je da traže maksimum u obrani i napadu. Još uvijek smo zajedno tek nekoliko dana, ali znamo da je to trener koji je dva puta igrao finale Eurolige, trenirao na najvišoj europskoj razini, vodio velike organizacije. Igrači ga jako poštuju, rekao je Hanga, a potom dodao:

– I dalje provodimo neko vrijeme zajedno, ali vidi se da Sferopoulos sada želi druge petorke na terenu, ima ideje koje želi realizirati. Svaki dan će biti određenih promjena, odradili smo praktički dva treninga zajedno, bit će još jedan prije utakmice.

Osvrnuo se i na atmosferu koju će njegova momčad dočekati u Areni.

– Imao sam priliku nekoliko puta igrati pred navijačima Partizana. Posljednji put u doigravanju Eurolige prošle sezone atmosfera je bila sjajna, ali sada se fokusiramo samo na igru, sitnice, momčad. U međuvremenu ćemo uživati ​​u igri i utakmici. Svi mi želimo igrati ovakve utakmice, zato sam potpisao, da igramo ovakve utakmice. Bit će to nešto što ću pamtiti do kraja karijere, zaključio je Hanga.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU