Hifa Petrol nagradna igra / Uručena glavna nagrada – automobil Porsche Boxster

Ključevi automobila Porsche Boxster, uručeni su Muhidinu Bičeviću iz Sarajeva, sretnom dobitniku glavne nagrade velike Hifa Petrol nagradne igre. Nagradu je uručio gospodin Ahmed Ahmetlić, pomoćnik direktora, u prostorijama sjedišta kompanije Hifa Petrol u Sarajevu.

„Niz godina sam vjerni kupac goriva u Hifa Petrolu, ali ipak nisam očekivao da ću baš ja osvojiti ovako vrijednu glavnu nagradu. Ovo je premium nagrada koju ne dodjeljuje svako, zbog toga je moja sreća još veća. Zahvaljujem se kompaniji Hifa Petrol jer je ispunila moje dječačke snove i omogućila da i moji sinovi uživaju u ovoj nagradi“, izjavio je dobitnik Muhidin Bičević.

Velika Hifa Petrol nagradna igra trajala je od 22. aprila do 22. avgusta 2019. godine. Podijeljeno je preko 2000 vrijednih nagrada te glavna nagrada automobil Porsche Boxster. Finalno izvlačenje nagrada održano je i emitovano 27. avgusta na Face TV. Spisak sretnih dobitnika nagradne igre objavljen je na zvaničnoj web stranici kompanije Hifa Petrol.

Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja sa ulaganjima u nove projekte, širenjem svojih usluga te pripremanjem brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce.

„Mi u kompaniji Hifa Petrol smatramo da nije dovoljno samo ostvariti izvrsne poslovne rezultate, već je naša misija imati zadovoljne kupce. Kao najuspješnija naftna kompanija imamo odgovornost prema našim kupcima i zato se trudimo da im pružimo samo najkvalitetnije i najbolje proizvode i usluge“, izjavio je Ahmed Ahmetlić, pomoćnik direktora kompanije.

Hifa Petrol trenutno posjeduje 37 maloprodajnih objekata sa tendencijom širenja mreže benzinskih pumpi, kao i 5 naftnih i 3 plinska terminala koji zadovoljavaju najviše tehnološke i ekološke norme poslovanja. Kako bi svojim kupcima pružila što kompletniju uslugu, Hifa Petrol je obogatila sadržaj svojih benzinskih pumpi u sklopu kojih posjeduje trgovine “HP SHOP”, samouslužne autopraonice “HP WASH”, vulkanizerske radnje “HP SERVICE”, mjenjačnice “HP EXCHANGE” i kafiće “HP CAFE” kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh.

U saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva, Hifa Petrol je razvila i visokokvalitetna goriva posljednje generacije. HPLUS EURO 6 premium goriva donose vrhunske performanse i poboljšanu ekonomičnost vozilima, smanjuju potrošnju goriva do 4%, pojačavaju snagu motora, smanjuju zvuk rada motora, produžuju radni vijek motora, te dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova i doprinose zaštiti životne sredine.

Najuspješnija naftna kompanija započela je svoj program lojalnosti uz Premium Card, koja je bila osnova za učešće u velikoj nagradnoj igri. Za vlasnike Premium kartice obezbijeđene su brojne pogodnosti, ali ih uskoro očekuju i nova iznenađenja koje za njih priprema kompanija Hifa Petrol.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU