Hoće li nestati fizičke poslovnice i koliko su daleko virtuelne bankarske poslovnice u koje ćemo odlaziti iz topline svoga dom?

Četvrto izdanje prestižne konferencije Play media day bit će održano 7.6. u Banjaluci. Jedan od najznačajnijih komunikacijskih događaja , koji se ove godine održava pod sloganom “Komunikacija je beskonačna” okupit će više od 40 predavača i panelista, među kojima je i Maja Čulig, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Addiko Grupe.

U okviru panela “Trendovi u agencijskom i biznis svijetu” Maja će podijeliti svoja razmišljanja o najnovijim trendovima u svijetu bankarstva. Kako će izgledati bankarstvo budućnosti? Šta nam donosi finansijsko sutra?

Hoće li nestati fizičke poslovnice i koliko su daleko virtuelne bankarske poslovnice u koje ćemo odlaziti iz topline svoga doma, iz parka dok se odmaramo, iz tramvaja dok se vozimo na posao ili sa nekog drugom mjesta, daleko od banke? Što će nam donijeti digitalna transformacija u bankarstvu?

Bankarstvo je jedna od djelatnosti koja je duboko zagazila u industrijsku revoluciju 4.0. Promjene iz ovog sektora stižu nam svakodnevno. Naravno, sve ove promjene potrebno je iskomunicirati, te je izbor agencije sa kojom sarađujete od ključnog značaja da li će klijenti zaista dobiti kvalitentu informaciju i da li će ta informacija doći do njih?

Maja Čulig već tri godine uspješno vodi odjel marketinga i korporativnih komunikacija jedne od najdinamičnijih bankarskih grupacija u regionu, grupacije koja je napravila vrlo temeljite promjene u konceptu svog poslovanja, pristupu klijentima i načinu komunikacije, te zaista ima šta za podijeliti stručnoj ali i široj javnosti. Ako tome dodamo činjenicu da je u sve ove procese uključena i jedna od najkreativnijih agencija u regionu Bruketa&Žinić&Grey, koja je partnera Addiko banci već duže od tri godine, onda je neupitno da će posjetioci ovog panela čuti mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU