Holins o Zvezdi: Volio sam saigrače i trenera Radonjića!

Bivši igrač Crvene zvezde, Austin Hollins novi je igrač AEK-a.

Unatoč kratkom stažu u Algirisu, Amerikanac je impresioniran radom i znanjem Andree Trinchierija.

– Uživao sam igrati za trenera Trinchierija. On je jedan od velikih košarkaških umova, bilo je dobro i uživao sam, iako je to bilo kratko. kaže Hollins za “Basketnews”.

Isto se može reći i za Hollinsov jednogodišnji boravak u Crvenoj zvezdi 2022/22. Crveno-bijeli nisu ušli među osam najboljih u Euroligi, ali su uspjeli osvojiti sve dostupne domaće trofeje. Već sama ta činjenica označila je ishod sezone uspješnim.

– Bilo je to prije nekoliko godina, ali volio sam igrati za njih, volio sam svoje suigrače i svog trenera Dejana Radonjića. Naša sezona u Euroligi nije bila onakva kakvu smo mislili da će biti, niti kakvu smo htjeli. Imali smo svoje šanse cijeli niz, ali osvajanje ABA lige učinilo je to stvarno dobrim, rekao je Hollins.

Budući da Hollinsu na kraju sezone istječe ugovor s AEK-om, razumljivo je da čezne za povratkom na mjesto na kojem je bio zadnje četiri sezone.

– Mislim da svi dečki koji ne igraju u Euroligi žele doći tamo. Ako se dogodi, dogodi se. Nastavit ću raditi i trenutno mi je fokus pomoći AEK-u koliko mogu,zaključio je Hollins.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU