HOROSKOP KOJI OTKRIVA SKRIVENE ŽELJE ŽENA Škorpiju samo zanima profit, a Djevicine želje su noćna mora

Mnogi umjetnici su pokušavali da proniknu u suštinu ženskog bića, ali ma koliko se trudili da budu precizni, žene ih uvijek iznenade. Kod žena je pravilo da nema pravila. Čak ponekad i ako ima pravila, pravila ne moraju da važe.

Za svakog astrologa posebnu draž, pa možemo reći i čar predstavlja analiza horoskopa jedne žene. Komunikacija sa njome uvijek može da bude uzbudljiva, jer su žene jako zahtjevne, znatiželjne i insistiraju na detaljima. Opisati žene zodijaka nikada nije lako, pa verujem da ni ja kao žena možda u tome ne uspijem sasvim valjano, ali evo mog „pokušaja“ da vam makar malo približim i demistifikujem žene, u pogledu iz „ženskog ugla“!

Žena Ovan

Žena Ovan može da se tumači kao prava amazonka, koja je sasvim sposobna da od života ugrabi sve, a posebno ono najbolje. U tom smislu, ove žene mogu da budu jako uporne i da zaista dođu do toga da ostvare sve svoje životne ciljeve. Poseban motiv za njih je da se sa muškarcima takmiče u poslu i zaradi.

Žena Bik

Žena Bik je specifična žena koja osvaja snagom nesalomivog duha. Nije se rodio taj koji će njoj da odredi bilo šta. Ponekad svojeglava i buntovna, ova žena krupnim koracima uvijek grabi ka cilju, dok ponosno korača kroz život i rješava probleme. Posebno vole kada se muškarci zbog njih prilagođavaju ili čak žrtvuju.

Žena Blizanci

Žena Blizanci suvereno vlada govorom, to je njeno moćno oružje. „Prokleto“ je kreativna, ali i previše promjenjiva. Njenom muškarcu sasvim sigurno nije lako, a njeni saradnici vjerovatno „čupaju kosu s glave“. Ona insistira na detaljima i sve želi da zna. U osnovi ona je vječiti tinejdžer nestašnog duha.

Žena Rak

Žena Rak je nježna žena koja vapi za ljubavlju, ali ljubav i širi. Ona voli sve oko sebe i „kapira“ da će tom metodologijom uspjeti da se provuče kroz život, pa čak i u poslovnom pogledu. Njen muškarac mora da bude spreman na mnogo razumjevanja, ali i konstantno dokazivanje ljubavi. Ona je veoma često preosjetljiva.

Žena Lav

Žena Lav kad je mlada želi da osvaja starije muškarce. Kada je zrela, lovi samo piletinu. Lavica je ipak kraljica koja nema strah. Ona posebno uživa u tome da šefuje muškarcima, iako će je njeni podređeni često slušati. Ova žena može da „vlada strahom“ svih drugih ljudi i da se ne libi da tako nešto koristi.

Žena Devica

Žena Devica je mudra žena, prepuna taktičnosti koja izaziva u ljudima često velike porive. Ona umije da razumije svakog ko ima dobre namjere, ali i da napadne svakog ko bi pokazao neprijateljstvo ili rivalitet. Ona je najpedantnija dama horoskopa, kod nje je sve cakum-pakum, i ona je uvek skockana u trendu.

Žena Vaga

Žena Vaga veoma često ni sama ne zna šta želi. Biva rasejana između raznoraznih ciljeva koji su ponekada teški za razumjevanje okolini. Ona ne mari previše za tuđa mišljenja. Brblja i kad ne treba da se brblja, želi da sačuva njoj povjerenu tajnu, ali to ne ume. Sanja snove o vjernom muškarcu koji će je obožavati.

Žena Škorpija

Žena Škorpija je žena koja vlada seksualnom energijom. Šarm se podrazumijeva, ali to ume da bude i pretjerano iskorišćen potencijal, pa koristi seksepil kao dodatno oružje. Ona voli luksuz, sve što je novo, otmeno i sve što ima predznak skupog. U poslu je nemilosrdna, naročito kada dođe do podjele profita.

Žena Strelac

Žena Strelac je žena koja je dobar strateg, ona sve planira dugoročno, nije ishitrena i može se reći da je mudra. Njene želje su uglavnom realne, a ona nikada ne odustaje od ideje da se u početku ljudima predstavlja kao smjerna i fina „djevojčica“. Ona ima ogromne poslovne ciljeve, ali i metod da ih realizuje.

Žena Jarac

Žena Jarac često može da bude tradicionalnih shvatanja, iako postoje i moderne žene Jarci. Ova druga katergorija je posebno opasna za svog muškog izabranika koji će biti prinuđen da razumije – nerazumljivo. Ponekad i sama sebi mistična, ova žena svakog može da ostavi zatečenog promjenom koju preduzima.

Žena Vodolija

Žena Vodolija je mala barbika koja živi u svom barbi svijetu, gdje je sve slatko i šareno. Umetnica, kreativac, žena sa stilom i emocijama. Često uplašena, nevješta u poslu, sa nedovoljno samopouzdanja. Želi da pronađe muškarca koji će joj biti maksimalni oslonac i kome će ona udovoljavati u svemu.

Žena Ribe

Žena Ribe je dama koja može da dobro unovči svoj šarm, stil, a možda i seksepil. Ona „užansno“ voli lovu, a nema ništa protiv toga i da troši tuđu lovu. Pitanje je samo kako sve i koliko može da pokrene u svoju korist. Kada se zaljubi, predstavlja idealnu ženu, a u poslu umije da bude ljuta konkurencija muškim kolegama.

BONUS VIDEO:

HOROSKOP KOJI OTKRIVA SKRIVENE ŽELJE ŽENA Škorpiju samo zanima profit, a Djevicine želje su noćna mora appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU