HOROSKOP STARIH SLOVENA PREDVIĐA SVAŠTA ZA MART Jedan znak će posebno stradati

Poštovali su drveće, cvijeće i životinje i vjerovali da njihovim životima upravljaju sudbina i bogovi. Prije nego što su preuzeli hrišćanstvo, staroslovenska mitologija bila je bogata raznim božanstvima, a pojedini obredi zadržali su se i danas kroz vjerovanja i običaje Srba.

Nekad davno Stari Sloveni su praktikovali i proricanje budućnosti, vjerujući u mističnu snagu sudbine koja je svima predodređena. Staroslovenski horoskop gotovo da je potpuno nestao, tek poneki trag i sjećanje se može naći i danas. Evo koji znakovi treba da obrate pažnju na dešavanja u mjesecu pred nama.

Rak: Intuicija kao ključ uspjeha

Za pripadnike znaka Raka, mart mjesec će biti obilježen snažnom intuicijom. Stari Sloveni su vjerovali da pripadnici ovog znaka imaju izuzetne sposobnost da prepoznaju prave prilike i da donesu ispravne odluke. Ovo je vrijeme kada će vaša osjećanja biti posebno naglašena, te je važno da se oslonite na unutrašnji glas prilikom donošenja važnih odluka.

Za Lavove, mart mjesec će biti period za samopromociju i lični razvoj. Stari Sloveni su vjerovali da su Lavovi posebno harizmatični i da će imati mogućnost da ostvare značajan napredak u svojoj karijeri. Ovo je vrijeme kada treba da pokažete svoje talente i da se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva.

Strijelac: Nova saznanja

Za Strijelčeve, mart mjesec će biti obilježen avanturističkim duhom i željom za sticanjem novih saznanja. Pripadnici ovog znaka osjetiće snažnu potrebu za istraživanjem i biće otvoreni za nove ideje i iskustva. Ovo je vrijeme kada treba da se prepustite svojoj radoznalosti i da istražujete nove mogućnosti kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Ribe: Intenzivne emocije

Za pripadnike znaka Riba, mart mjesec će donijeti intenzivne emocije i naglašenu duhovnu dubinu. Ribe su duboko intuitivne i imaće priliku da prodru u suštinu bilo kog problema. Ovo je vrijeme kada treba da se posvetite svom unutrašnjem biću i da istražujete svoju duhovnu stranu.

BONUS VIDEO:

HOROSKOP STARIH SLOVENA PREDVIĐA SVAŠTA ZA MART Jedan znak će posebno stradati appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU