HOROSKOP ZA 11. JUL Jarac u strahu od neuspjeha, Bikovi dominiraju na poslu

OVAN

Posao – Merkur i Sunce u vašem znaku donose vam izuzetnu moć svim poljima. Imate šanse bolje da organizujete posao koji radite, ali i budete uzor drugim ljudima u okruženju. Mars u Biku vam prija, pa podrška prijatelja neće izostati. Venera u Blizancima donosi vam nova ulaganja.

Ljubav – Retrogradni Saturn donosi vam povratak starih ljubavi. Ipak, pod uticajem Sunca i Merkura posedujete nevjerovatan šarm koji vam olakšava da zavedete svakoga koga sretnete. Pun Mjesec u Jarcu 13. jula je krizan dan za odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Mars u Biku vam ne prija, pa ćete imati sukobe sa autoritetom, pa očekujte komplikacije. Željećete da menjate profesiju, ali i trenutno mjesto na kojem radite. Ovo je period u kojem planete ne rade za vas i treba da budete strpljivi kako bi se stvari stabilizovale.

Ljubav – Venera u Blizancima donosi vam ljubav iz prijateljstva. Međutim, Sunce u Raku ukazuje da ste emotivni i osetljivi zbog čega sve shvatate lično. Partner mora da bude oprezan sa vama ako ne želi da vas uvredi na bilo koji način.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

DJEVICA

Posao – Merkur u Raku donosi vam veću podršku za poslovne poduhvate, tako da će vam prijatelji biti oslonac i na poslu. Ovo je ujedno bolji period za ostvarivanje želja i očekivanja. Osoba u znaku Raka može da vam bude od povjerenja. Mars u Biku donosi vam priliku za putovanje.

Ljubav – Merkur u dobrom aspktu sa Neptonom donosi vam poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja vas očekuje zanimljivo poznanstvo. Retrogradni Neptun takođe vam donosi pozive iz prošlosti.

Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u Blizancima donosi vam lijep period za putovanja. Izlazak Marsa iz Ovna donosi vam smanjenje tenzija i manje stresa čak i na radnom mjestu. Sunce i Merkur u desetom polju ukazuju na velike ambicije ali ne zavisi sve od vas, pa tako da morate da budete strpljivi.

Ljubav – Mars u Biku donosi vam više strasti u emotivnim odnosima. Ipak, Venera u devetom polju ukazuje na priliku za putovanje sa voljenom osobom. Najbolje bi bilo da promenite ambijent i izgladite nesuglasice. Pun Mesec 13. jula ukazuje na porodične tenzije i brige oko stana.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Biku ukazuje da ćete na poslu trpeti veći pritisak, a najviše će vas zamarati kritike za koje ćete znati da su neosnovane. Imaćete česte sukobe mišljenja oko toga kako posao treba da se obavlja. Nedjelja pred vama je dobra za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Potreban vam je odmor.

Ljubav – Venera u Blizancima ukazuje na ljubav iz strasti. Imaćete susret sa osobom koja vam je fizički privlačna. Ukoliko ste u braku potrebno je da znate da će biti više nesuglasica. Partner će vršiti pritisak na vas.

Zdravlje  Lošije.

STRELAC

Posao – Mars u Biku donosi vam puno obaveza na poslu. Treba da budete blaži prema sebi jer ćete se zamarati od velikog broja obaveza. Ljudi vas vide kao harizmatičnu osobu koja može sve da ostvari. Imate dobar period ako želite javno da prezenujete neke poslovne ideje.

Ljubav – Imaćete zanimljiv susret sa osobom koja je oduševljena vašim fizičkim izgledom. Moguća je nova romansa na osnovu strasti. Privlačni su vam Rakovi, odnosno osobe koje su emotivne. U narednoj nedjelji će biti više strasti u vašim ljubavnim odnosima.

Zdravlje – Više se odmarajte i pazite na ishranu.

JARAC

Posao – Merkur u Raku ukazuje da neko itekako posmatra vaš rad i biće pohvala, ali i kritika. Mars u Biku donosi vam priliku da napredujete i završite sve one obaevze koje niste mogli posljednjih mjesec dana. Imate potrebu da se istaknete i budete viđeni jer vam je posao važan.

Ljubav – Ukoliko ste u braku, partner će imati velika očekivanja. Za slobodne Jarčeve Mars u Biku donosi poznanstvo na mjestu javnog tipa i to je neko ko se bavi sportom ili nekom vještinom. Očekuje vas i zanimljiv flert na radnom mjestu.

Zdravlje – Poboljšanje.

VODOLIJA

Posao – Mars u Biku je počeo da vam zadaje muke, pa vam je najveći problem što privatne probleme nosite na posao. Pod pritiskom svega toga ne funkcionište kao treba, tako da je nabolje da završavate samo nužne obaveze.

Ljubav – Sunce u Biku ukazuje da ljubav može da vam se dogodi na poslu. Ipak, pazite ako miješate posao i ljubav jer to može da vam dođe glave. Ukoliko ste u braku, možete partneru da budete dobra podrška za posao.

Zdravlje – Lošije.

RIBE

Posao – Sunce i Merkur u Raku donose vam nedjelju u kojoj ćete biti kreativni na poslu. To je period u kojem ćete spojiti lepo i korisno. Saradnja sa Rakovima će vam prijati, a Mars u Biku doprionosi da ste postali direktni u komunikaciji. Imaćete povremene nesporazume sa osobama koje vas okružuju zbog „oštrog“ jezika.

Ljubav – Merkur u Raku donosi lijep period za ljubav. Idealan je period da izađete na mesto javnog tipa i upoznate nekoga. To je takođe i lijep period za sve Ribe koje planiraju da prošire porodicu. Očekuje vas više zabave u narednoj nedelji.

Zdravlje  – Dobro.

HOROSKOP ZA 11. JUL Jarac u strahu od neuspjeha, Bikovi dominiraju na poslu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU