HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR Rak prepun emocija, Škorpija umorna od svađa, Jarac bez pouzdanja

OVAN
Posao: Danas ste nestrpljivi da uradite poslove za koje smatrate da su važni. Razumljivo, ali neće sve ići kako ste zamislili.
Ljubav: Na ljubavnom planu ste ušli u igru mačke i miša. Igrate se osjećanjima nekog ko vam je naklonjen. To može da bude mač sa dvije oštrice.
Zdravlje: Moguća nervoza.

BIK
Posao: Moguće je da ćete na poslovnom planu biti žrtva obmane. Neko od vaših saradnika pokušava da vam predstavi lažnu sliku realnog stanja. Budite oprezni.
Ljubav: Na vas danas može da djeluje opuštajuće lagana energija nekog vodenog znaka. Najvjerovatnije je u pitanju Riba.
Zdravlje: Posjetite ljekara.

BLIZANCI
Posao: Možda ste se malo prekombinovali u poslovnoj računici. Previše dogovora sa previše ljudi, neka od karika vrlo lako može da popusti.
Ljubav: Odlijepili ste, skroz! Danas ste skloni idealizaciji partnera. Ili simpatije? Nije loše nekad se spustiti na zemlju.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

RAK
Posao: Danas je veaoma važan dan za vaš biznis. Potrudite se da sve pripremite, jer vas čekaju lijepe nagrade. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda.
Ljubav: Danas vam jedna Djevica može biti slaba tačka. Pokušavate na brojne načine da joj se dopadnete, ali jednostavno ne ide.
Zdravlje: Vrijeme je za sistematski.

LAV
Posao: Dovoljno inspiracije, snage i veza imate da današnji dan silovito krenete. Da li ćete tako i završiti, zavisi od toga kako ćete kontrolisati svoj ego. Da li će vam to biti snaga ili slabost?
Ljubav: Moguć povratak stare ljubavi. Očekujte poziv ili poruku od nekog na koga dugo niste mislili.
Zdravlje: Problem sa leđima.

DJEVICA
Posao: Već duže vrijeme čekate poslovni razgovor sa važnom osobom u svijetu vašeg biznisa. Uprkos nestrpljenju, nema razloga za tremu. Samo se skoncentrišite na vaše sposobnosti i prednosti. To treba da vam bude fokus.
Ljubav: Možda ste nakratko razmišljali o podgrijavanju stare strasti. Ali takve misli, srećom po vas, brzo odu. Skoncentrišite se na sadašnjost i blisku budućnost.
Zdravlje: Solidno.

VAGA
Posao: Ne usuđujete se još uvijek da uđete u poslovni rizik koji obećava dobru zaradu. U vašoj blizini je neko ko ima dosta iskustva i može da vam bude poslovni partner. Razmislite o tome.
Ljubav: Dosta toga vam ide na ruku. Imaćete naklonost jednog Lava ili Strijelca, i plijenićete svojim šarmom.
Zdravlje: Moguć nazeb.

ŠKORPIJA
Posao: Danas vjerujete u sebe, i to je najvažnije. Zapamtite da svako putovanje, pa i najveće, počinje prvim korakom. A vi ste neko ko je rođen za najveće uspone.
Ljubav: Da, vi ste rođeni za najveće uspone, ali i za neočekivane padove. Ispred vas je najdublji ponor mržnje i ljubavi spojenih u istu emociju. Ne dopustite da loša osjećanja prevagnu.
Zdravlje: Stomačni problemi.

STRIJELAC
Posao: Vaše poslovne ideje su poput sijalica na novogodišnjoj jelki. Stalno se pale nove i gase stare. Među njima je jedna odlična ideja. Ali za njeno sprovođenje su vam potrebni lojalni saradnici.
Ljubav: Slobodni Strijelčevi će danas biti baš to – slobodni Strijelčevi. I samo vi znate šta to znači za potencijalni plijen.
Zdravlje: Prehlada na vidiku.

JARAC
Posao: Udarnički poslovni dan. Danas čistite svoju poslovnu baštu od korova. Očekuje vas i važan poslovni sastanak sa osobom rođenom u znaku Bika.
Ljubav: Danas nije dan za ljubav. Osoba za koju ste emotivno vezani je zauzeta.
Zdravlje: Problemi sa kostima i zglobovima.

VODOLIJA
Posao: Dobar dan za privatni biznis. Ovaj dan može da donese dosta dobre ugovore. Samo ne posustajte u drugoj polovini dana.
Ljubav: Idealan dan za opuštajuću šetnju i romantičnu večeru. Osoba koju zagolicate svojom inteligencijom neće znati šta ju je snašlo.
Zdravlje: Provjerite vid.

RIBE
Posao: Poslovi danas neće krenuti kako treba. Mogući pehovi u nizu. Ali ne očajavajte, već krajem dana ili jutra slijedi poboljšanje.
Ljubav: Eksplozija osjećanja prema osobi rođenoj u vatrenom znaku. Moguća karmička ljubavna priča.
Zdravlje: Dobro.

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR Rak prepun emocija, Škorpija umorna od svađa, Jarac bez pouzdanja appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU