Hotel nudi besplatno noćenje ukoliko zaprosite partnera 29.februara

Hotel Ranga, oko sat vremena od Rejkjavika, za 29. veljače ima posebno romantičnu ponudu: besplatno noćenje za dvoje, za sve dame koje se odluče baš na taj dan zaprositi svog partnera Hotel na Islandu zanimljivom idejom zaljubljenim parovima želi boravak u hotelu učiniti još romantičnijim.

Hotel Ranga nalazi se na oko sat vremena od Rejkjavika, dakle daleko od gradske vreve, a ženama koje nagovore partnera da ovdje provedu odmor u veljači daruju jedno besplatno noćenje, ako se baš na 29. veljače odluče – zaprositi partnera.

Koordinator za vjenčanja u hotelu pomoći će ženama da se odluče za taj korak i isplaniraju ga tako da bude poseban. Tako možete uživati u prekrasnoj prirodi koja okružuje hotel, ispod vodopada, ili u tome da vas helikopterom prebace do hotela, pa da možete uživati u veličanstvenom pogledu.

hotel nudi besplatno noćenje ukoliko zaprosite partnera 29.februara

Očekuje vas besplatni doručak – naravno, jagode s čokoladom i šampanjcem – pa šetnja do zvjezdanog opservatorija, gdje vas očekuje pogled na nebo i prekrasne priče iz grčke mitologije.  Island je općenito država koja vodi računa o pravima i položaju žena, pa su u hotelu ponosni na ovu tradiciju.

– Želimo osnažiti žene koje imaju hrabrosti preuzeti vodstvo ne samo na ovaj dan, nego i općenito u životu, i slaviti ih zbog toga. A nalazimo se na vrlo lijepom mjestu, pa smo prava prilika za romantičan odmor i avanturistički obilazak, tako da nije teško pronaći taj poseban trenutak za takvu odluku – kaže Eyrún Aníta Gylfadóttir, direktorica marketinga u hotelu.

Nakon što partner kaže ‘da’, očekuje vas i romantična večera s islandskim specijalitetima, poput kremaste juhe od jastoga sa začinima i janjetina  s pireom od karfiola.  Kad padne mrak, idealno je vrijeme za uranjanje u jednu od triju kada s geotermalnom vodom, uz pogled na spektakularna svjetla i zviježđa sjevera, te noćenje u jednoj od 52 luksuzne sobe, prenosi Insider. Za slučaj da smo vam ubacili bubicu u uho, imajte na umu da je hotel često prebukiran te da treba rezervirati – što prije.

24sata.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU