IDEMO SE KUPATI/ U petak počinje ljetna sezona na Panonskim jezerima u Tuzli

Obzirom na povoljnu vremensku prognozu za predstojeći vikend, u petak, 26.juna 2020. zvanično počinje ljetna sezona na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli

Nadležna ovlaštena institucija je izdala certifikat o visokoj kvaliteti slane dezinficirane vode u jezerima, čime su se stekli uslovi za otvaranje ovogodišnje ljetne sezone koja će se realizovati uz primjenu svih propisanih mjera za zaštitu i sprječavanje širenja virusa Covid 19.

Cijene dnevnih ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu, a više informacija možete pronaći na web stranici www.panonika.ba.

Obzirom na ograničeni kapacitet kompleksa slanih jezera zbog primjene preventivnih mjera, prodaja ograničenog broja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama, koja je prekinuta 18.marta, nastaviće se u periodu 26.6. 2020.g. do 30.6.2020.godine od 11 do 14 sati na južnoj ulaznoj kapiji u Panoniku (novi pješački most iz gradskog parka).

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 8 do 20 sati, a tokom jula i augusta, jedan sat ranije i duže.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU