IGRAJTE NA “ORLOVIMA” I OSVOJITE BONUS – Kvalificirajte se na Europsko prvenstvo s najvećim tečajevima u Meridianu

Meridianbet je za ovu priliku pripremio posebnu akciju –

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u punom su jeku, a ljubitelji nogometa diljem kontinenta s nestrpljenjem iščekuju niz sudbonosnih susreta. U nastavku istražujemo najviše koeficijente na određene utakmice koje će zasigurno privući pozornost ljubitelja sporta:

Petak, 20:45 – Island vs. Luksemburg, as 1,85

Subota, 18:00 – Slovenija vs. Finska, as 1,85

Subota, 20:45 – Mađarska vs. Srbija, dvostruka 2,85

Nedjelja, 20:45 – Norveška vs. Španjolska, duplo 1,85

Ponedjeljak, 20:45 – Belgija vs. Švedska, as 1,58

Ali uzbuđenju tu nije kraj. Sve su oči uprte u reprezentaciju Srbije koja također konkurira za plasman na Europsko prvenstvo. Meridianbet je za ovu priliku pripremio posebnu akciju – “ORLOVI VAM DONOSE BONUS”.

Uplatite najmanje 300 RSD i odigrajte tiket koji sadrži utakmicu između Mađarske i Srbije i kvalificirajte se za fantastičan bonus! Možete osvojiti svoj deo 10.000 RSD BONUSA. Pravila su jednostavna: depozit od 300 dinara, minimalna uplata od 100 dinara i ulaznica sa utakmicom između Mađarske i Srbije – sve su to uslovi koje morate da ispunite da biste bili deo ove fantastične akcije.

Utakmica između Mađarske i Srbije na rasporedu je u subotu od 20.45 sati, a tečaj na pobjedu Orlova je iznenađujućih 2,85.

Sve što trebate učiniti je posjetiti stranicu meridianbet.rs ili upotrijebiti Meridianbet mobilnu aplikaciju kako biste iskoristili ovu akciju i priliku da podržite reprezentaciju Srbije na putu do Europskog prvenstva.

Ako još uvijek nemate aktivan korisnički račun – registrirajte se sada ovdje jer tom prilikom automatski (nakon verifikacije narudžbe) dobivate i Bonus od 4.000 RSD, bez obaveze depozita.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU