Iliev najavio pojačanja: Evo koliko novih igrača Partizan očekuje

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da prijelazni rok za Partizan još nije gotov.

Iliev je u razgovoru za Telegraf rekao da se očekuju još pojačanja, tačnije da crno-bijeli očekuju još tri nova igrača.

Ove godine smo napravili veliki rez i kad premotam film unazad, otkad sam u Partizanu, jednom ili dvaput se dogodilo nešto slično. Posljednja slična stvar dogodila se za vrijeme mandata Save Miloševića, kada je otišlo deset nogometaša, ali mi smo to jednostavno morali učiniti, momčad nam je bila prestara i bila je potrebna promjena. Kad imaš starije igrače, teško je dati priliku mlađima, misliš da ima vremena, a vrijeme prolazi i kad shvatiš ta djeca više nisu ni mlada, rekao je Iliev.

Iliev je rekao da će Partizan uskoro dovesti još tri igrača –

– Ostalo je popuniti poziciju stopera umjesto Nemanje Miletića i, naravno, uvijek nam je cilj da svaki sljedeći igrač koji dođe bude kvalitetniji i važniji za momčad. Gledat ćemo dovesti još jednog bonusa, nekoga tko čini razliku i koji će biti dobra investicija za budućnost, tko nije samo broj na terenu. Treba nam i krilo, netko tko će napraviti razliku, tko će biti vođa na terenu i preuzeti igru, sposoban individualnom kvalitetom sam preokrenuti izjednačene utakmice. Nadam se da ćemo uskoro imati dobre vijesti“.

Sportski direktor najavio je dva odlaska iz Partizana
– Realno je da nas napuste dva igrača. Neću o imenima, ali već se negdje špekulira i to je nešto što je neophodno za funkcioniranje kluba. Iskreno, pitanja oko odlazaka igrača domena su rada glavnog direktora Miloša Vazure, a kod nas se u klubu poštuje hijerarhija, svatko obavlja svoje dužnosti… Što god se dogodilo, neće poremetiti planove, mogući odlazak nekog od spomenutih dva će nas navesti da reagiramo, da angažiramo pojačanje. Ako se to ne dogodi, dolaskom stopera, bonusa i krila završit ćemo prijelazni rok. Nadam se da će se sve riješiti u sljedećih nekoliko dana“.

Nova sezona u Srbiji počinje 9. srpnja, a Partizan gostuje kod Javora u Ivanjici.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU