Imaju pravo na ovu odluku: Zvezda ne pušta Glazera u Prištinu

Nogometna reprezentacija Izraela ugostit će takozvanu reprezentaciju Prištine. Kosovo bez vratara Omrija Glazera. Poznato je da Izraelac igra za Crvenu zvezdu, a klub s Maracane nije mu dopustio nastup u ovoj utakmici.

Naime, ova utakmica igra se izvan standardnog termina, pa su klubovi dobili dopis od UEFA-e da nisu dužni pustiti igrače za tu utakmicu. Crvena zvezda je to iskoristila pa su Glazera spustili niz rampu i rekli da ga Zvezda treba na gostovanju u Pančevu.

Jasno je da postoje dva razloga zašto Glazer ne smije braniti za reprezentaciju u Prištini unatoč želji da bude u reprezentaciji za važnu kvalifikacijsku utakmicu. Prvi je da on bude u momčadi jer je novija opcija od Popovića i Vasiljevića, a drugi, bitniji, da navijačka skupina Delija Sever ne želi da igrači Crvene zvezde igraju protiv tzv. Kosovo.

Izraelski portal “One” navodi da će sljedeći tjedan sve biti jasno o Glazerovom statusu za utakmicu u Prištini te da vratar želi braniti, ali je gotovo sigurno da neće dobiti dopuštenje kluba te da će ostati u Srbiji braniti protiv Železničara u Pančevu.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU