IMATE LI STRAH OD FRIENDZONA? Ovi horoskopski znakovi često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje

Uvijek su spremni za zabavu, uvijek su uz tebe, prolaze s tobom sito i rešeto i važan su dio tvog života – ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. A pošto s njima osjećaš blisku vezu, nije rijetkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje…

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulzivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornima i teškima. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto posto razumije i podržava ih – usprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvaća u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije rijetkost da se odjednom razvije više osjećaja pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni te trebaju nekoga pored sebe koji ima iste interese i koji se slaže s njima u brojnim aktivnostima. Pa tko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvijek ima otvorene uši za tebe i uvijek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što se blizanci vole zaljubiti u svog najboljeg prijatelja.

Strijelac

Strijelci vole svoju slobodu i radije provode vrijeme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese, gotovo uvijek mogu nešto spontano učiniti s njima ili zajedno istraživati svijet. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira strijelca pa se lako može dogoditi da se s vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Vodolije

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osjećaju se najugodnije u vezi kada su na istoj valnoj dužini s partnerom. Tko najbolje zadovoljava ovaj kriterij? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu vodenjak može doista biti takav kakav jest. Stoga u potrazi za ljubavlju nije rijetkost da vodenjak razvije osjećaje prema svom najboljem prijatelju.

IMATE LI STRAH OD FRIENDZONA? Ovi horoskopski znakovi često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU