IQ Mobile nudi iPhone 15 Pro za ključnu informaciju – TNTportal.ba

U Širokom Brijegu se dogodila drska krađa u trgovini IQ Mobile, koja je izazvala zabrinutost među stanovnicima. Nadležni aktivno rade na rješavanju ovog slučaja, a pomoć javnosti može biti ključna.

U sklopu istrage, prikazujemo snimku nadzorne kamere s mjesta događaja te pozivamo građane da budu na oprezu i da nam se pridruže u identifikaciji osobe s videa.

Kao znak zahvalnosti za vašu pomoć u očuvanju sigurnosti naše zajednice, IQ Mobile nudi iPhone 15 Pro onome čija informacija direktno dovede do hvatanja lopova. Vaša suradnja u ovom slučaju je iznimno važna.

U IQ Mobile, razumijemo važnost sigurnosti i pouzdanosti. Naši uređaji su dizajnirani da odgovaraju visokim standardima, a svaki kupac dobiva pouzdanu zaštitu i podršku. Uvijek težimo pružanju najboljeg iskustva našim kupcima, osiguravajući pouzdanost i dugotrajnost naših proizvoda. Ovaj incident nas podsjeća na važnost zajedničke brige i suradnje.

Važno je napomenuti da će svi uređaji ukradeni tijekom ovog incidenta biti blokirani. Stoga upozoravamo građane da budu oprezni prilikom kupnje uređaja na crnom tržištu, jer postoji rizik da će njihov uređaj biti blokiran.

Vaša sigurnost i povjerenje su naš prioritet, i u ovim izazovnim vremenima, zajedno možemo učiniti razliku.

Za dodatne informacije ili podršku, posjetite našu web stranicu ili kontaktirajte naše osoblje u trgovini. Ako imate bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji osumnjičenog, molimo vas da nas kontaktirate na besplatni broj 0800 0800 50 511, pošaljete e-mail na [email protected], ili nam se obratite putem naših profila na društvenim mrežama na Facebooku  ili Instagramu.

Vaša pomoć i angažman u ovom slučaju su iznimno važni i cijenjeni. Zajedno možemo očuvati sigurnost i red u našem društvu. Hvala vam što ste dio IQ Mobile zajednice i što aktivno doprinosite našoj sigurnosti, navode iz IQ mobile.

(www.jabuka.tv)www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU