Iskeširao 5.000 KM za poklon na Valentinovo jer mu je cura prijetila prekidom

Valentinovo je za mnoge dan kada voljenoj osobi kupe neku sitnicu, ali za 22-godišnju Chantal Blakey iz Velike Britanije Dan zaljubljenih označava dan skupih poklona. Chantal je zaprijetila svom zaručniku Joeu Kylesu da će ga ostaviti ako na nju ne potroši više od 5.000 KM.

Chantal je listu želja za Valentinovo počela raditi 11 mjeseci unaprijed te je naglasila da od partnera na taj dan očekuje samo najbolje, prenosi indexhr.

Na listi se našlo “bombardiranje buketima”, što označava veliki broj različitih cvjetnih buketa koji bi joj pretrpali stol. Opisala je i točno kako želi da joj Valentinovo izgleda. Napisala je da početak dana treba započeti s doručkom u krevetu i da joj soba mora biti posuta laticama ruža.

Dečku je dala do znanja da u čestitki ne smije napisati samo “S ljubavlju, Joe”, jer će ga u tom slučaju natjerati da ponovno piše. Također je naglasila da kroz cijeli dan mora nalaziti malene poklone iznenađenja i da joj Joe mora napraviti ručak u tri slijeda, a zatim je izvesti na romantičnu večeru.

“Valentinovo sam od malih nogu smatrala magičnim danom. Oduvijek sam sanjala da ću pronaći svog princa, baš kao i princeze u Disney crtićima. S 13 godina proslavila sam svoje prvo Valentinovo, a tadašnji dečko mi je kupio buket jeftinih umjetnih ruža. Bila sam očajna”, rekla je Chantal.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU