Ivan Adžić više nije sportski direktor Železničara

Železničar je prošle sezone izborio plasman u Super ligu Srbije. Pančevci su trenutno na posljednjem mjestu na tabeli SLS-a sa samo četiri boda. Nakon što su smijenili trenera, ostali su i bez sportskog direktora.

Adžić je sportski direktor Železničara od 2022. godine, a Pančevci su ga uspjeli uvesti u Super ligu Srbije.

– Prije točno godinu i pol dana prihvatio sam mjesto sportskog direktora Železničara. U tom trenutku pred sobom je bio veliki izazov i samo jedan cilj, a to je da prvi put u istoriji Pančeva Železničar uvedem u Superligu. Zajedno smo to uspjeli i ponosan sam i sretan zbog toga. Ono što sam odmah rekao i iza toga stojim: ‘Lakše je ući u Superligu nego u njoj opstati’. Ulaskom u Super ligu odgovornost je još veća, a profesionalni i strateški pristup u radu s momčadi potrebno je podići na još višu razinu. Adžić je objasnio razloge svog odlaska.

Poželio je sreću ekipi Železničara u nastavku sezone u SLS-u.

– Odlazim iz kluba jer se ne poklapaju trenutne aktivnosti i odluke klupske uprave i moje viđenje Superlige. Ono što želim da kažem jeste da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba, o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu, istaknuo je Adžić.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU