Izaberite ovaj horoskopski znak ako ste spremni za najvatrenije veze ovog ljeta

Strijelac i Blizanci

Ova dva znaka se međusobno privlače u svim segmentima. Fizički su idealno skladni. Vole duboke razgovore; dok je Blizanac površan i sklon ogovaranju, Strijelac je iskren i temeljit. Blizanac voli akciju, dok je Strijelac sporiji; međutim, kada su zajedno, Strijelac postaje pravi avanturista.

Bik i Škorpija

Astrolozi tvrde da niko ne može privući Bika na seksualnom nivou kao Škorpija. Ako se spoje, mogu provesti dane u spavaćoj sobi. Njihova veza može djelovati fatalno; međutim, kada izađu među prijatelje, primijetit će da se razlikuju. Ako su spremni na promjene, njihova veza će uspjeti.

Jarac i Rak

Ovi znakovi se sjajno dopunjuju. Hladan Jarac ne može odoljeti emocionalnosti Raka. U spavaćoj sobi, savršeno se slažu i nadopunjuju. Međutim, ako Rak postane previše emotivan ili kukanje, Jarac ga može ignorisati. Ako nađu zajednički jezik, mogu ostati zajedno dugo vremena.

Vaga i Ovan

Neobuzdani i energični Ovan može lako biti zaveden šarmom prefinjene Vage. Iako su različiti, savršeno funkcionišu, barem na početku veze. Dosadnost Vage može umoriti Ovna; međutim, ako Vaga malo popusti, mogu imati najbolju vezu u životu.

Ribe i Djevica

Ribama je sve lako u životu, s optimizmom koji im ništa ne može poremetiti. Djevica voli red i disciplinu, ali ako sretne Ribu, može odstupiti od svojih pravila, barem na početku veze. Ukoliko pronađu kompromis, veza može uspjeti i trajati.

Lav i Vodolija

Vodolija ne priznaje autoritete, dok Lav živi za vladanje. Ako dopusti umjetničkoj Vodoliji da uđe u svoj svijet, Lavova vladavina je gotova. Njegova rika postaje šapat, a sa Vodolijom će doživjeti sve čari slobodnog ponašanja. Avantura na pomolu!

BONUS VIDEO:

NAJVATRENIJE VEZE Ako ste ovog ljeta spremni da se zaljubite do ušiju, birajte ovaj horoskopski znak appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU