Izbornik Stojković nema dileme: odvest ću ih na Europsko prvenstvo

Dragan Stojković, izbornik srpske nogometne reprezentacije, govorio je na konferenciji za novinare uoči utakmica s Mađarskom i Crnom Gorom u sklopu kvalifikacija za EURO.

Selektor je potvrdio informaciju da Vlahović neće igrati ove dvije utakmice.

– Vlahović je otpao s liste, jer ima bolove u donjem dijelu leđa. Imali smo tu informaciju prošli tjedan, bio sam u kontaktu s njim, zatim naš doktor s njihovim doktorom i on osobno, tako da on neće biti na listi.

Srbija ima 10 bodova, dva više od Crne Gore.

– Što ste očekivali na EP-u nakon tri kola? Tražite li rezultat ili bolju igru? Možemo igrati bolje, ali rezultat je najvažniji. Ni ja nisam zadovoljan mnogim stvarima, pa ne kritiziram javno. Cilj Srbije i moj osobni cilj je da Srbija bude na Europskom prvenstvu. To je prioritet. Učinit ćemo sve da tako i bude. Nije alarmantna situacija. Nemojmo donositi preuranjene zaključke. Da vidimo kraj, pa ćemo o svemu. Nemojte sumnjati da ćemo učiniti sve da odemo u Njemačkurekao je izbornik i dodao:

– Odvest ću ih na Europsko prvenstvo, nema se što pričati, osjećam se puno motiviranije i sigurnije nego prije mjesec dana. Ta praznina kad igraš bez publike, to je stvarno… Osjećaj koji ne želim više nikada imati dok sam s trenerom. Želim pun stadion, atmosferu, da budemo dio sportskog događaja i da znamo za što igramo. Mi to nismo imali, netko je kriv, nije bitno tko, ali veselim se 70 tisuća koje nas čekaju u Budimpešti.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU