Izgradnja olimpijskog bazena u Mostaru – Plivačica Lana Pudar podijelila novosti na Instagramu

Najuspješnija bosanskohercegovačka plivačica svih vremena, Lana Pudar iz Mostara, zabavila je naciju objavom na Instagramu. Naime, Lana je podijelila sliku gradilišta mostarskog bazena. Na slici se vidi jedan bager, a uz nju je napisala “12.02.2024. – Gradilište Gradskog bazena Mostar” s olimpijskim logom.

Smijeh pratitelja je izazvala pjesma koju je Lana objavila uz sliku, popularni hit “Nije preša” grupe Who See. Radovi na izgradnji bazena započeli su u rujnu prošle godine, a važno je spomenuti da se samo jedna tvrtka, Hering, prijavila za izgradnju olimpijskog bazena u Mostaru. Strojevi su već bili na mjestu kako bi najavili radove, ali su nažalost iskorišteni u predizbornoj kampanji, kada su gradski dužnosnici i bivši premijer Federacije BiH, Fadil Novalić, pozirali uz bager.

Direktor Direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra u Mostaru, Edin Prašo, koji je zadužen za projekt bazena, ranije je izjavio medijima da je raspisan natječaj za prvu fazu izgradnje olimpijskog bazena u vrijednosti od 14.957.264,96 KM bez PDV-a. U okviru prve faze bit će izgrađen glavni objekt bazena, uključujući i dio hotela koji je povezan s bazenom, kao i konstrukcije bazena unutar same zgrade. Također, objekt će biti pokriven i obložen fasadom. Rok za završetak radova je minimalno 18 mjeseci, a maksimalno 24 mjeseca.

Objava Izgradnja olimpijskog bazena u Mostaru – Plivačica Lana Pudar podijelila novosti na Instagramu pojavila se prvi puta na Vitez.info.

IZVOR: www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU