IZNENADIĆE VAS OVI NEOBIČNI SPOJEVI: Koje horoskopske znakove čine najbolji prijatelji

Vjerujte ili ne, vaš horoskopski znak u svijetu astrologije ima svog partnera u prijateljstvu. Možda se ne poklapa sa vašim stvarnim životom sada, ali imajte na umu da su ovi znaci sklopljeni po tome što su najviše kompatibilni.

Hajde da pogledamo koji su to znaci, koji su pravi tandem prijateljstva. Pišite nam u komentarima ko je vaš najbolji prijatelj i da li se poklapa sa ovom listom.

Ovan

Najbolji prijatelj: Ovan

Da, istina je da Ovan ima jaku ličnost. Možda djeluje smiješno, ali ko može da podrži vaše velike ideje, vašu želju da vidite svijet i vaše živahno srce, više od nekoga ko to također doživljava? Dobar je osjećaj biti istinski shvaćen, i sigurno da ste to dugo tražili. Znajte da je takvo prijateljstvo vrlo blizu.

Bik

Najbolji prijatelj: Riba

„Ribe?!“ – Znam šta mislite – nikako ne biste mogli biti najbolji prijatelji sa Ribama. Ali, postoji razlika između upoznavanja i prijateljstva. Ako prestanete da se hvatate za prvu stvar koja vam se ne dopada i ako prestanete da stvorite barijeru između vas i svijeta, videćete da jedno od drugog možete mnogo da naučite.

Blizanac

Najbolji prijatelj: Strijelac

Ponekad, Blizancima, treba neko da ih izvuče iz njihove „ljuske“. Možete pričati o velikim postupcima, ali djelovati je sasvim druga priča. Kada imate prijatelja sposobnog da vas uvuče u svoje avanture, odvede vas u vrtlog svježih iskustava, nemate izbora osim da proširite svoje vidike.

Rak

Najbolji prijatelj: Škorpija

Znam da ovo zvuči kao početak vica, za vas koji i dalje Škorpije doživljavate kao hladnokrvne za sve osim za sebe i Rakove koji su pa…suprotno. Vi ste slični ne samo po svojoj sposobnosti da osjećate. Škorpije, iako u početku mogu izgledati zaokupljene sobom, zaista su odlični slušaoci. Ne samo da će vam biti od povjerenja, već će zapamtiti šta kažete, a zatim će vam zauzvrat dati zaista dobar savjet koji, iskreno, svi znamo da vam je potreban.

Lav

Najbolji prijatelj: Rak

Lavu, treba ti malo vode da se ohladiš. Nema boljeg znaka od Raka, koji ne samo da će vas držati pod kontrolom već će vas natjerati da se zapitate zašto se uopšte ponašate tako vatreno. Postoji vrijednost u izražavanju svojih emocija, a posebno je važno da imate sigurno mjesto za to i nekog ko je tu za vas da pronađete onu opuštenu stranu sebe.

Djevica

Najbolji prijatelj: Vodolija

Ovo ni na koji način nije savršeno prijateljstvo. Neizbježno ćete jedno drugom ići na živce, tvrdoglavo se raspravljati o svojim uvjerenjima i ne slagati se o ispravnom načinu rješavanja problema. Ali u srcu vaše veze je ovo: inspirišete jedno drugo da budete bolji, za sebe i druge. Zajedno biste mogli promijeniti svijet.
BONUS VIDEO:

IZNENADIĆE VAS OVI LUDI SPOJEVI Koji horoskopski znaci su najbolji prijatelji appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU