5.5 C
Sarajevo
Srijeda, 7 prosinca, 2022

Jajce: Obavijest o vansezonskom radnom vremenu

Na osnovu člana 40. Statuta Javne ustanove „Agencija za kulturno povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“, broj: 01.2-05.303/17 od 13.10.2017.godine ravnatelj Javne ustanove donosi ODLUKU o promjeni radnog vremena na naplatnim mjestima / objektima kojima upravlja JU Agencija te nacionalnim i drugim spomenicima.

Ovom odlukom određuje se promjena radnog vremena na mjestima: Katakombe, Tvrđava, Vodopad, Info centar, Etno muzej.

Radno vrijeme na naplatnim mjestima katakombe, tvrđava i vodopad će biti od 10 do 17 sati svakim radnim danom i vikendima, dok Info centar i Etno zbirka možete posjetiti od 8 do 16 sati radnim danom i vikendom od 10 do 16 sati.

Navedeno radno vrijeme će se primjenjivati do 1.12. 2019. godine ili do donošenja nove odluke koja će biti javno objavljena i postavljena na info tablama na navedenim objektima.

Za posjetu Nacionalnom spomeniku Hram boga Mitrasa potrebno je najaviti posjetu u Etno muzeju za vrijeme radnog vremena ili putem kontakta koji se nalazi u nastavku.

Za grupne posjete izvan radnog vremena molimo Vas da se najavite na sljedeće kontakte: 030 658 268 ili putem maila [email protected] ili [email protected] .

  Danas je Međunarodni dan Prve pomoći

Napominjemo da su na snazi i vansezonske cijene ulaza na Spomenicima: katakombe, tvrđava, Etno zbirka, Hram boga Mitrasa te plato vodopada, više informacija možete pronaći ovdje.

 

 

(agencija jajce)

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU