Jarac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2023. godine

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Iskustvo i mudrost će biti na vašoj strani, što će vam tokom novembra i te kako značiti, pogotovo u napetim situacijama sa saradnicima kojih sada može biti.

Od ulaska u drugu dekadu mjeseca intenzivnije se aktivirate po pitanju svojih planova i ciljeva i iako ćete par puta imati zastoje ili veće prepreke, kraj novembra će pokazati da vaš trud nije bez dobrih rezultata.

U tom periodu su moguće izuzetno povoljne informacije i vijesti, čak i neki vid napredovanja ili finansijskih benefita. Solidan poslovni mjesec za vas.

Ljubav. Više puta tokom novembra možete shvatiti da ste za lošiju komunikaciju, partnerovu distanciranost ili zahlađenje u odnosu ipak najviše krivi vi.

Možda zato što vam svakodnevne obaveze i dešavanja u poslovnom i porodičnom sektoru odvlače vrijeme i pažnju od partnera, možda zato što ste nejasni ili čudni u komunikaciji, ćutljiviji, što partner doživljava kao osnovu za nesigurnost i sumnju, možda zato što ste nezadovoljni, ne partnerskim odnosom već svojim trenutnim životnim statusom, pozicijama.

Šta god da je u pitanju, što prije shvatite da se u vaš odnos treba ulagati vrijeme, trud, pažnja, to ćete prije donijeti i partneru i sebi mir i stabilnost.

Slobodni Jarčevi, prva polovina mjeseca je dobra za ljubav, strast, nove emotivne početke. U drugom dijelu novembra više ćete biti okrenuti drugim prioritetima.

Zdravlje. Osjetljiv respiratorni sistem tokom druge i treće dekade novembra. Kod starijih su moguće tegobe sa zglobovima, reumom, krvnim sudovima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU