JASAN STAV INTERA: Barselona saznala koliko će morati da plati za Škriniara

Dolaskom Antonija Kontea i posledičnim promjenama u zadnjoj liniji Milan Škriniar izgubio je neke prednosti.

U prevodu, štoper slovačke reprezentacije nije uspio da ponovi performanse na visokom nivou iz prošle sezone. Iako to previše ne brine čelnike Intera, njegove greške polako počinju da nerviraju Kontea.

Nije slučajno što Konte sve više i više forsira mladog Alesandra Bastonija, igrača koji mnogo više odgovara njegovoj fudbalskoj filozofiji.

Škriniar još uvek nije problem, to je jasno, ali je tema o kojoj treba dobro razmišljati. Toga je svestan i Konte, koji sa novom sezonom razmišlja o tome šta da učini sa Slovakom.

Stav Marote i Ausilija je uvek isti, bivša zvezda Sampdorije nije na prodaju. Proteklih meseci, prema tvrdnjama Calciomercata, odbijena je ponuda Mančester Sitija od 65 miliona evra plus 5 miliona evra bonusa.

Slična situacija bila je i sa Barselonom. Ali, prema pisanju pomenutog italijanskog lista, scenario bi ovog leta mogao da se promeni, ali samo uz ponudu od vrtoglavih 90 miliona eura.

Postavlja se pitanje, treba li Inter da proda Škriniara dok se još uvek visoko kotira kod bogatih klubova ili da rizikuje i da se nada povratku forme iz prošle sezone?

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU