Jedan lijep kulturni događaj održat će se u Vitezu

Likovna kolonija u Vitezu traje već dvanaest godina. Od 2008. godine do ove godine na ovoj likovnoj koloniji sudjelovalo je već preko stotinu likovnih umjetnika iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Može se reći  da je uistinu lijep poklon  gradu događaj kakvo je okupljanje umjetnika na likovnoj koloniji, što je događaj nastao kao izraz želje da organizatori svojim sugrađanima pruže jedan pozitivan estetski doživljaj.

Ovogodišnja Likovna kolonija, dvanaesta po redu, održat će se u Vitezu u vremenu od 22. do 24. kolovoza. Ovogodišnja kolonija će se održati na prostoru atraktivnog etno sela Čardaci. Nastupit će 33 eminentna slikara iz BiH i Republike Hrvatske.

Svečanost otvorenja ovogodišnje likovne kolonije održat će se u Galeriji OVNAK prigodnom izložbom slika iz fundusa obitelji Kafadar, organizatora i generalnih pokrovitelja kolonije. Zatvaranje će također biti obilježeno u subotu, 24. Kolovoza, izložbom slika koje će nastati na koloniji

Ova je likovna kolonija doprinos estetici življenja općine Vitez pa i šire, što nam je svaki dan sve potrebnije u vremenu u kojem je teško čuti dobre, pozitivne vijest.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU