Jedna poginula, drugoj se bore za život – TNTportal.ba

Trebao se dogoditi koncert, ali nažalost, došla je tužna vijest. Napustio nas je član klape Intrade.

– Na putu smo dobili tužnu vijest da nas je zauvijek napustio naš prijatelj, kum, brat i dobri duh klape, naš Mladen Brižić…. Iako Mlađo to od nas sigurno ne bi tražio, zbog tako jako tužne vijesti za nas morali smo otkazati večerašnji nastup…. Tuga u klapi je prevelika…. Zahvaljujemo se organizatorima i svima Vama na razumijevaju….., objavila je klapa Intrade na svomFacebook profilu.

Prije ove objave, klapa Intrade objavila je još jednu vijest te su napisali:


“Počivao u miru naš Mladene. Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto…

Oglas

jedna poginula, drugoj se bore za život – tntportal.ba

– Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmjehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobročudnošću i dobrotom.

Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek.

Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći.

U klapskom svijetu Mladen ostaje zapamćen kao izniman bas, baš kao i izniman čovjek, ljudina, kako bi sam za neke rekao.

Oglas

jedna poginula, drugoj se bore za život – tntportal.ba

I neće ga pamtiti samo članovi nekadašnjih Zadarskih madrigalista i klapa Školjić, Maraska i Ankora gdje je pjevao do Intrada s kojima je od početka, od 1985. Pamtit će ga publika sa svih nastupa i koncerata, sve do onog posljednjeg, prije niti dva mjeseca u zagrebačkoj Ciboni.

Pamtit će ga suborci iz Otočnog bataljuna u kojemu je bio već u listopadu 1991.god. i nadasve njegove Intrade, nakon vlastite, druga mu obitelj, u kojoj su svi vezani kadenom.

Naš će Mlađo tamo gore naći svoju klapu, ljude po svojoj mjeri.

Nama ostaje golema tuga što više nismo dio njegovog svijeta, objavila je klapa Intrade.

Oglas

jedna poginula, drugoj se bore za život – tntportal.ba
jedna poginula, drugoj se bore za život – tntportal.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU