Još 10 dana za prijave preduzeća iz Zenice za grant sredstva za uvođenje inovacijajoš 10 dana za prijave preduzeća iz zenice za grant sredstva za uvođenje inovacija

Agencija za razvoj preduzeća – Eda, u saradnji sa Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA i Službom za privredu i upravljanje razvojem Grada Zenice, raspisala je javni poziv za dostavljanje prijava za uvođenje inovacija u mala i srednja preduzeća (MSP) sa područja Grada Zenica.

Krajnji rok za dostavljane prijava je 31.3.2021. godine do 15 časova, tako da je preduzećima iz Zenice ostalo još 10 dana da iskoriste ovu priliku i dostave prijave.

Cilj javnog poziva je unapređenje konkurentnosti MSP sa područja Grada Zenice, kroz proces uvođenja inovacija koji obezbjeđuje unapređenje postojećih ili razvoj novih proizvoda/usluga ili procesa u poslovanju.

Ukupan raspoloživi iznos za sufinansiranje konsultantskih usluga za ovaj javni poziv je 100.000 KM. Maksimalan pojedinačni iznos sufinansiranja iz vaučer programa iznosi 14.000 KM, dok je minimalni iznos 5.000 KM. Podnosioci prijava su dužni obezbijediti sufinansiranje predloženih konsultantskih usluga iz sopstvenih izvora, u skladu sa navedenim u Uputstvu.

Javni poziv sa Uputstvom za prijavu i pratećim obrascima dostupan je na: https://edabl.org/objavljen-javni-poziv-za-dostavljanje-prijava-za-uvodjenje-inovacija-u-msp-sa-podrucja-grada-zenica/

Javni poziv je raspisan u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, koji finansira Švedska.
Prethodni članakGradonačelnik Kasumović primio i nagradio policajca heroja za spašavanje dječaka
Naredni članakVakcine primilo 19 uposlenika Javne ustanove “Dom za stara lica” Zenica

avatarIzvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU