25 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022

JP RV “Plava voda” d.o.o Travnik bonitetno pouzdana kompanija

Nagrađene najuspješnije kompanije – „Pouzdanost 2019“ – najveća konferencija za dodjelu bonitetnih priznanja i poslovno umrežavanje u Bosni i Hercegovini, okupila je više od 450 sudionika iz bh. privrede i regiona u sarajevskom hotelu Hills.

U fokusu konferencije bila je javna promocija lidera izvrsnosti, tj. 5.215 (što je pokazala analiza LRC-a) bh. kompanija s iznadprosječnim rezultatima poslovanja, od kojih je njih više od 50 sa bonitetnom ocjenom 4 i 5 nagrađeno certifikatom i Zvijezdom bonitetne pouzdanosti.

Ono što je posebno značajno za bonitetno pouzdane kompanije u BiH jeste da su BBI Bank i BBI VIP Business Club prepoznali važnost i potencijal ovog projekta, te su kao suorganizator treću godinu zaredom pružili dodatnu podršku kompanijama koje bilježe natprosječne poslovne rezultate.

Od 33.000 analiziranih kompanija u Bosni i Hercegovini, 16 posto je zadovoljilo stroge međunarodne kriterije bonitetne pouzdanosti, istaknuto je na poslovnoj konferenciji “Pouzdanost 2019” koja se održalo jučer u Sarajevo.

Jedna od nagrađenih kompanija je i JP RV “Plava voda” d.o.o Travnik, o čemu direktor Granić kaže:

“Moram da istaknem zadovoljstvo što smo uspjeli da se uvrstimo u krug kompanija koji su ispunila kriterije za dobivanje certifikata pouzdanosti i bonitetne zvijezde. Naravno, zbog trenutne specifičnosti faktora realizacije Projekta “Plava voda” traje puno duže nego što smo mi planirali, dobivanje ovog certifikata mi ne promatramo kao potvrdu uspješno vođenog biznisa.

  Čuvari rijeka uputili apel Vladi FBiH sa rijeke Ugar: Krenite u konkretne radnje zaštite rijeka

Međutim, obzirom da je procjena urađena od nezavisnih eksperata, dobiveni certifikat svakako može poslužiti kao garancija da je javnim sredstvima koji mi dobivamo na raspolaganje, upravlja u skladu za najsuvremenijim i europskim standardima te će nas ovo priznanje svakako motivisati da u budućnosti budemo još bolji.”

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU