JUL ĆE ZA NEKE OSOBE BITI TURBULENTAN Astro savjet: Tri znaka trebaju staviti tačku na svoju vezu

Rak

Rakovi neka ovaj mjesec sjednu i duboko razmisle. Definitivno prošlost više ne kuca, već je prošla kroz vrata. Tu je ispred vas…
Tako je, to je velika strast, velika ljubav, ali zastanite. Već ste je osjetili, probali. Nije bila ukusna… Zvijezde vam kažu da je ispred vas novi ljubavni život. Na vama je da odlučite da li ćete da stavite tačku ili zarez.

Djevica

Djevice neka ne žure sa konačnom odlukom. Ipak, ne bi trebalo ni da odugovlače. Neke stvari koje sugerišete partneru se nikada neće promijeniti. Zapamtite da se čovjek mijenja samo zbog sebe, nikada zbog drugih. Ako ste donijeli konačnu odluku saopštite je nakon 20. jula. Stavite tačku i uživajte u životu i slobodi. Smiješi vam se novi partner. Sretno!

Jarac

Jarčevi kao da gube tlo pod nogama. To vam izaziva uznemirenost jer vi sve možete izuzev da nemate sigurnost. Prošlost i sadašnjost stoje ispred vas. Osoba iz prošlosti vam stvara osjećaj nelagode, a opet sa druge strane svjesni ste da priča nije završena. Budućnost je lijepa, rastrećujuća i puna strasti. Vi odlučujete gdje i kome stavljate tačku.

JUL ĆE ZA NEKE OSOBE BITI TURBULENTAN Astro savjet: Tri znaka trebaju staviti tačku na svoju vezu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU