Juventusova zvijezda u raljama ovisnosti: Dugujem milijune, prijete mi slomiti noge

Niccolò Faggioli ove sezone više neće igrati nogomet. 22-godišnji veznjak Juventusa suspendiran je na sedam mjeseci zbog klađenja na ilegalnim platformama.

Danas su talijanski mediji objavili dio njegova iskaza talijanskim istražnim vlastima.

“Najgore razdoblje je bilo u ožujku i travnju ove godine. U utakmici protiv Sassuola napravio sam tehničku pogrešku i bio sam zamijenjen. Kad sam odlazio, plakao sam zbog dugova – oni su u rujnu 2022. bili 250.000 eura, a u tom trenutku su dosegli 2,7 milijuna. Noćima nisam spavao zbog toga.”

Faggioli je objasnio kako je sve počelo u ljeto 2021. dok je bio na pripremama mlade talijanske reprezentacije.

“Vidio sam kako se Sandro Tonali kladio, ne znam na koji sport. Objasnio mi je kako se mogu uključiti, a da se tragovi ne vide. Od tada sam se počeo kladiti, a i ostali. Nisam se brinuo da je nezakonito, a Tonali je registrirao moj prvi račun.”

Ubrzo je Faggioli bio na gubitku, a dugovi su sve više rasli.

“Nisam više mogao podizati novac sa svog računa koji je kontrolirala moja majka, pa sam počeo tražiti suigrače da mi posuđuju novac.” Nisu znali zašto ih tražim na posudbu, rekao sam im da moram kupiti Rolex satove. Ostao sam dužan Federicu Gattiju 40.000 eura, a dužan sam i Radu Dragušinu,” rekao je 22-godišnji veznjak i dodao:

“Kako bih podmirio dugove, ponekad bih kupio Rolex satove. Ponekad bih ih sam odnio ljudima kojima sam bio dužan, a ponekad bih ih platio i oni bi ih preuzeli u trgovini. Ako nisam platio na vrijeme, počele su stizati prijetnje. U prvom mi je rečeno da će mi slomiti obje noge”.

Inače, Faggioli u Juventusu zarađuje oko 1,8 milijuna eura godišnje.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU