KAKO DO EURO2024? Udari najviše kvote u Meridianu i navijaj za Srbiju uživo!

Dugo očekivani san postaje stvarnost. Prvi put nakon 24 godine ljubitelji nogometa iz Srbije imat će priliku uživo bodriti našu reprezentaciju na Europskom prvenstvu. Utakmice protiv Engleske, Danske i Slovenije izazivaju veliku pažnju i sigurno je da će svaki od tih duela biti svojevrstan spektakl.

Nažalost, nema dovoljno mjesta za sve koji bi htjeli osjetiti atmosferu na stadionima u Njemačkoj. Također, sustav nabave ulaznica je prilično složen, a cijene ulaznica i troškovi putovanja nisu pristupačni prosječnom nogometnom navijaču u našoj zemlji.

Međutim, postoji rješenje. Jedan od lidera u industriji klađenja na našim prostorima, Meridianbet, odlučio je nagraditi ukupno 12 igrača i osigurati im odlazak na EURO2024! Bit će to ostvarenje sna za sve one koji su od 2000. godine čekali bodriti Orlove na prvenstvu Starog kontinenta.

Pravilo za sudjelovanje je jasno: “Pogodi najveći izgledi”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu ili mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs, a ukoliko niste registrovani kreirajte svoj nalog na OVAJ LINK i automatski dobivate i 4.000 dinara za online klađenje. Jedini uvjet za sudjelovanje u natjecanju za osvajanje nagrade je uplata depozita u minimalnoj vrijednosti od 2.000 RSD tijekom trajanja natjecanja.

Ukupno će biti tri ciklusa, na kraju svakog ciklusa bit će izvučene nagrade, a prvi počinje već sutra i traje do 15. ožujka. Drugi ciklus traje od 16.3. do 16.4.2024. dok je treći od 17.4. do 17.5.2024.

U svakom kolu bit će nagrađena četiri igrača. Igrači koji osvoje prvo mjesto dobit će izuzetan paket: ulaznicu za utakmicu između Srbije i Danske, na stadionu Allianz Arena, te za prestižnu klupsku lounge tribinu. Na tim mjestima navijači imaju poseban ugođaj, jer im je osiguran privatni ulaz na stadion, klimatizirane prostorije za gledanje utakmica, prostor za uživanje uz vrhunsku hranu i piće, vrhunska sjedala i concierge usluge. .

Igrači koji osvoje prve nagrade i žele se elegantnije odjenuti za igru, dobit će “outfit” koji uključuje moderno odijelo i košulju, a ako pobjednik bude dama, čeka ih izuzetna haljina neke od naših poznatih osoba. kreator.

Uz to, pobjednici će dobiti i “goodie bag” koji uključuje udobnu trenirku, dvije majice kratkih rukava, tenisice jednog od najpopularnijih proizvođača sportske opreme te navijački šal s natpisom Srbija.

Potom je za dobitnike osiguran povratni let do Münchena, koji uključuje uslugu brze prijave, kako ne bi gubili vrijeme u zračnim lukama. Dobivanje besplatnog interneta tijekom boravka u Njemačkoj kako bi podijelili svoja iskustva i imali što više udobnosti, zatim hotelski smještaj u jednoj od najljepših zgrada u gradu, kao i VIP prijevoz od zračne luke do hotela.

Tijekom dvodnevnog boravka u Münchenu svi će imati dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, uz maksimalno uživanje na samom stadionu tijekom utakmice između Srbije i Danske.

Pored prvih mjesta, Meridianbet također dodjeljuje drugo do četvrto mjesto u svakom od tri kruga. Svima njima osigurane su ulaznice za utakmicu, kao i povratni avionski prijevoz, što je san mnogih ljubitelja nogometa.

Nagrade će biti izvučene na sljedeće datume: 16.03.2024. za prvi krug koji traje od 15.2. do 15.3. Zatim, 17.4.2024. za drugi krug, koji traje od 16.3. do 16.4. Konačno, 18.5. za treći krug koji traje od 17.4. do 17.5. ove godine.

Napomena: Zabranjeno je sudjelovanje maloljetnih osoba u igrama na sreću. Natjecanje za EURO 2024 održava se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU