Kako dobiti 100% povrat novca u Meridianu? Ovo je igra koja vam jamči dobitak!

kako dobiti 100% povrat novca u meridianu? ovo je igra koja vam jamči dobitak!kako dobiti 100% povrat novca u meridianu? ovo je igra koja vam jamči dobitak!

Uz Meridian uvijek dobivate!

Samo ovaj tjedan – novi nogometni festival i nova promocija u Meridianu koja vam donosi 100% povrata novca na nepreuzetu ulaznicu!

Već danas očekuje nas nekoliko zanimljivih susreta, kako u prvim ligama tako iu Afričkom kupu nacija, no sve je puno uzbudljivije ako se kladite u Meridianu.

I ovog vikenda aktivna je nova promocija koja vam praktički jamči dobitak jer vas čeka 100% povrat novca ako ne prođete kartu.

Što je?

Ono što je potrebno je da se registrujete na sajtu ili mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs, verifikujete svoj nalog i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Nakon toga uplatite depozit, igrajte listić koji sadrži igru “prvi strijelac utakmice” a ako se vaša prva ulaznica ne može iskoristiti – osvajate fantastičan povrat novca!

Čak i kada nemate sreće – Meridian vas nagrađuje povratom novca na bonus račun. Na vama je da odaberete koju igru ​​želite igrati, ali u nastavku vam dajemo nekoliko prijedloga:

Prvi strijelac u utakmici Lecce – Juventus:
Filip Kostić – kvota 13
Dušan Vlahović – tečaj 5,00

Prvi strijelac u utakmici Osasuna – Getafe:
Lucas Toro – kvota 24
Ruben Garcia – kvota 10

Prvi strijelac na utakmici Sheffield – West Ham:
Tomas Suchek – kvota 11
Ismail Koulibaly – kvota 14Kladite se u Meridianu i uvijek pobijedite!

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU