KAKO OSVOJITI RAKA? Jak karakter i promjenjivo raspoloženje ključni su za ove pet trikova

Osjetljiv, ali sa jakim karakterom. Stabilan, ali sa promjenjivim raspoloženjem. Zvuči poznato? Onda već znate kakav je muškarac Rak.

Rak je prvi vodeni znak, osjetljiv i brižan. Astrolozi kažu da je „prva ruka u krizama“. Ljudi koji su rođeni u znaku Raka su puni saosjećanja, pažljivi i štite ljude koje vole. Muškarci često zbunjuju žene. Nježniji pol ima tendenciju da ih opisuje sa naglašenim kontradiktornosima. „Osjetljiv, ali sa jakim karakterom“, „Stabilan, ali sa promjenjivim raspoloženjem“, „Kako osvojiti srce ovog čovjeka?“, glase tvrdnje i pitanja koje žene postavljaju astrolozima.

Postoji 5 trikova u horoskopu koji će vam pomoći da Rakovu osjetljivu prirodu izvučete iz ljuske!

Budite stabilni

Stabilnost je nešto što samom Raku često nedostaje. Traži rutinu, svakodnevicu i nešto što će se teško promijeniti. Pričajte mu o hobiju kojim se bavite više od pet godina ili o bendu koji volite od djetinjstva. Tako će muškarac Rak shvatiti da možete da budete sa njim i u tuzi i u radosti.

Prihvatite njegove gestove udvaranja sa zahvalnošću

Muškarac Rak je ljubitelj klasične romantike. Sa njim bi trebalo da budete spremni na lijepe gestove i udvaranje koje traje dugo. Ipak, ne uzimajte njegove gestove zdravo za gotovo. Iskreno pokažite da uživate u njegovoj brizi i udvaranju, a oni će zbog toga nastaviti da se trude.

Vjerujte mu bezuslovno

Muškarac Rak neće uvijek dijeliti svoje planove sa vama. Mnogi od njih su uvjereni da što manje njihova druga polovina zna, to bolje spavaju. Zapamtite, svojim ćutanjem pokušava da vas zaštiti. Pokažite da mu vjerujete i u znak zahvalnosti, on će za vas skinuti zvijezdu sa neba.

Iznenadite ga ručkom

Put do srca čovjeka često ide preko stomaka, a to posebno važi za Rakove. Čak i ako mislite da vam se zahvalio zbog ljubaznosti, u njemu će zasvijetliti čitav vatromet osjećanja i emocija! Uvijek vodi računa o drugima, ali sebe zna da zapostavi. Pokažite da cijenite njegov trud.

Ne osuđujte ga

Rak neće tolerisati nepoštovanje sebe, svog posla i porodice. Ako niste zadovoljni nečim, pažljivo birajte riječi. On može lako da bude povrijeđen vašim riječima ili postupcima. Izaberite komunikaciju kojom ćete pokazati da problem nije u njemu, već u nekim drugim okolnostima, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

KAKO OSVOJITI RAKA? Jak karakter i promjenjivo raspoloženje, pada na ovih pet trikova appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU