Kako prepoznati da li je automobil koji namjeravate kupiti bio udaren?

Vozila ga je žena od doktora, prvi vlasnik…

Svaki trgovac će vam pokušati prodati polovni automobil kao da je upravo sišao s proizvodne trake u Wolfsburgu, osobno ga je pregledao Volkswagenov direktor i na Autobahnu ga vozio 90 km/h u šestoj brzini kako bi ga dovezao u salon polovnih u Bosni i Hercegovini.

Kako prepoznati da je polovni automobil koji planirate kupiti sudjelovao u saobraćajnoj nesreći odnosno da je razbijen? Nerijetko samo uz pomoć kvalitetnog mehaničara kojega planirate povesti na pregled. Nemate li ga u svojoj rubrici s kontaktima u mobitelu i planirate li pregledati vozilo sami, probajte obratiti pozornost na nekoliko detalja.

Ako je razmak između ploha na karoseriji nejednak to može biti znak da je netko radio na limariji i plastici karoserije.Ako postoji problem sa zatvaranjem vrata, poklopca prtljažnika ili poklopca motora to je jedan od indikatora.Jedan od indikatora je trošenje boje ili razlike u nijansama – dobro promotrite plohe na automobilu.

Troše li se gume nejednako i zanosi li vozilo snažno u jedno stranu prilikom testne vožnje – to su također znakovi da se možda radi u automobilu koji je bio razbijen.Najbolji savjet je ipak: probajte uza se imati stručnjaka, koji će dobro pregledati vašu buduću investiciju!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU