KAKO SE DOGODILO UBISTVO U NIŠKOJ BANJI: Mještani otkrivaju: Deda zatekao dječaka (13) u LOKVI KRVI
Jutros je cijeli region potresla vijest o tragediji u Niškoj Banji o dječaku (13) koji je ubijen u kući.

Komšika H.K. objasnila je za Kurir kako se dogodila jutrošnja tragedija u Niškoj Banji.

Naime, mještani banje su izuzetno potreseni. Oko škole se viđaju nevjerovatne slike da roditelji dolaze i grle i svoju i tuđu djecu. Neki roditelji i stariji mještani vidno u suzama ljube svoju djecu ispred škole.

– Oni su najbolji drugari. Dječak je jedinac i potiče iz vrlo respektabilne porodice. Napadač je malo problematičan, često je nosio nož. Bez obzira na sve to, oni su bili najbolji drugari i ponekada su sparingovali. Jutros je prvo zapomagala baka jedna odavde komšika. Ona je vikala “u pomoć”, onda je tu izašao deka jedan, ali i momak koji je smrtno povrijedio dječaka. On se teturao i pao na asfalt, tad je neko zvao i Hitnu pomoć. Onda je taj deka ušao u kuću i zatekao mnogo tragova krvi, lokve su bile po podu i betonu. Oni su se tukli izgleda s prizemlja, pa se krvavo završila tuča na tavanu na potkrovlju. Dječaka je zatekao u lokvi krvi – priča ova komšinica.

Ona kaže da ne može ni da pretpostavi koji je motiv ovog ubistva. Kaže da su neki rekli da je sve počelo oko sporiječkavanja oko neke banalne stvari.

Oba dječaka su stara 13 godina.

Kurir.rs/M.S.novi.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU